29 / 03 / 2024

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı...



Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı.


Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesine yabancı yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Yükseldiği bölgede tek karma proje olan Future Park; konumu, fiyat aralığı, akıllı ev uygulaması ve sunduğu ödeme planıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İnşaatına Mayıs 2013'te başlanan Future Park'ta alanları 50 ila 196 metrekare arasında değişen 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde, 265 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Future Park; 11, 25 ve 30 katlı 9 blokta 1800 konut ve 2 bin bağımsız bölümden meydana geliyor. Projede, 30 bin metrekare ticari alan, 3 bin metrekare sosyal tesis alanı bulunuyor. Yüzde 75'i yeşil alana ayrılan Future Park'ta teslimlerin 2015'in sonunda yapılması hedefleniyor. 


ZENGİN SOSYAL ALANLARI 

400 metrelik yürüyüş ve bisiklet parkurunun yer aldığı Future Park'ta; fitness salonu, sauna, açık-kapalı havuz, basketbol sahası, voleybol sahası, buhar odası, tenis kortu, kapalı otopark, cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları yer alıyor. Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan proje akıllı otomasyon sistemleriyle donatılıyor. 


AKILI EV SİSTEMİNE SAHİP 

450 milyon TL'lik yatırım değerine sahip Future Park'la ilgili bilgi veren Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, "Future Park projemizde akıllı ev uygulamasını hayata geçirdik. Projede uyguladığımız teknolojik donanımlar dünyada gelinen en ileri düzeyi temsil etmektedir. Evden çıktıktan sonra kapatılmayan enerji ve gaz sistemleri kullanılmadığında otomatik olarak kapanacak ve riskli durumlarda güvenlik sistemi devreye girecektir. Ayrıca konut sahipleri elektrik ve doğalgaz gibi enerji sarfiyatlarını da diledikleri tasarruf biçimine göre ayarlayarak faturalarını kontrol altında tutabilecekler" şeklinde konuştu. Akıllı ev teknolojisinin yediden yetmişe herkesin kullanabileceği kolaylıkta olacağının altını çizen Genç, "Ev sahipleri evlerine gelmeden sıcaklığı ve aydınlatmayı ayarlayabilecek, tüm faturaları ortak uygulamalar sayesinde otomatik olarak ödeyebilecek ve siteye ait tüm duyuruları otomatik mesaj ile ekrandan takip edebilecekler" dedi. 


DÜNYA DEVLERİ SIRADA! 

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç Future Park projesi ile ilgili olarak "Projemiz, içinde bulunduğu ve yaklaşık 12 bin konutun yer aldığı Haramidere bölgesinin merkezi durumunda. Proje içerisinde yer alacak ATM alanları, yeme/içme, giyim, kozmetik, kitabevi ve gıda alışveriş alanları sayesinde sunacağı hizmetlerle bölgede oluşan yoğun talebi karşılayacak. Uluslararası perakende zincir devleri ve çok önemli markalarla büyük metrekareler için ön taleplerimizi topluyoruz" şeklinde konuştu. Gerek bulunduğu lokasyon gerekse bölgede oluşan alışveriş merkezi ihtiyacını karşılamak açısından yatırımcıların sahip olacağı avantajlara değinen Genç, "Projemiz Metrobüse yürüme mesafesinde, TEM bağlantı yolunun hemen yanında ve İDO Yakuplu iskelesine 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ayrıca 5 kilometrelik alanı içerisinde hastaneler, kamu kurumları ile devlet ve özel okullar da yer alıyor. Haramidere'nin en stratejik noktasında bulunan Future Park Çarşı, barındırdığı birçok seçenek ve civarın tek alışveriş merkezi olma özelliğiyle de bölgenin en önemli uğrak noktası haline gelecek" dedi. 


ANAHTARSIZ AÇILAN ŞİFRELİ KAPILAR 

Future Park'ta yer alan güvenlik tedbirlerine de değinen İbrahim Genç, "Hırsızlık durumlarında hırsız alarmı devreye girecek. Ayrıca konut sahibi evde yokken gelen misafirler görüntülü veya sesli mesaj bırakabilecekler. Bu şekilde konut sahibi evde olmasa bile kimin geldiğini görüntülü olarak takip edebilecek. Bunun yanı sıra akıllı otomasyon sistemine sahip projede, konut sahipleri anahtar kullanmadan şifre veya kart ile evlerine girebilecek" şeklinde ifade etti.


Sabah 


Geri Dön