19 / 04 / 2024

Future Park'ta yüzde 10 peşinata 48 ay 0 faiz! 92 bin TL!

Future Park'ta yüzde 10 peşinata 48 ay 0 faiz! 92 bin TL!

Firma: Hiper Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Future Park

Beylikdüzü Esenyurt'ta Hiper Gayrimenkul tarafından oldukça büyük bir proje olarak inşa edilen Future Park'ta fiyatlar 92 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 10 peşinatla 48 ay 0 faiz fırsatından yararlanılabiliyor...



Future Park, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. Hiper Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen  Future Park  projesinde bir çok ödeme planı bulunuyor. Projede toplam daire bedelinin yüzde 10'u peşinat olarak ödendikten sonra geri kalan bedel 48 ay 0 faiz olarak ödenebiliyor.


Future Park projesindeki konutlar 92 bin liradan başlıyor 340 bin liraya kadar yükseliyor.


Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Future Park projesinde; fitness merkezi, yüzme havuzu, tenis kortu, kapalı otopark, cafe, basketbol sahası, sauna, buhar odası, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Future Park projesinde yer alan konutların büyüklükleri 55 metrekareden başlıyor 196 metrekareye kadar yükseliyor. Teslimlerinin 2015 yılı içinde yapılacağı Future Park projesinde toplamda 1600 daire yer alıyor.


35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşam bulan Future Park projesi lokasyon olarak çok avantajlı bir bölgede yer alıyor. Proje, Atatürk Havaalanı, Olimpiyat Stadı, Tüyap Fuarı gibi İstanbul'un önemli merkezlerine yakın mesafede inşa ediliyor.


Future Park satış ofisi;


Telefon: 444 9 532

Web adresi: www.futureparkistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön