28 / 03 / 2024

Fuzul, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da 2 bin yeni konut yapacak!

Fuzul, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da 2 bin yeni konut yapacak!

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da toplamda 2 bin yeni konut hayata geçiriyor. Fuzul yeni projelerini 23 Ağustos'ta basına tanıtacak.



2000 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Fuzul Grup yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle Başakşehir, Kağıthane ve Kartal'da yeni konut projeleri ile adından söz ettiriyor. 


Fuzul Grup 23 Ağustos'ta gerçekleştireceği basın toplantısında Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da hayata geçireceği toplam 2 bin konutluk projelerinde bahsedecek. 

 

23 yıllık sektör tecrübesi ile bugüne kadar 4 bin konut üretmiş ve özellikle Başakşehir’deki marka projeleri ile sektörüde varlığını sürdüren Fuzul Grup hız kesmeden bölgeye yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor.

1-) Fuzul Başakşehir Projesi:

Fuzul Grup Başakşehir'de 115 bin metrekarelik bir alan için düzenlenen ihaleyi geçtiğimiz ocak ayı içerisinde kazanmıştı.  1 milyar 42 milyon TL ciro bedeli ile kazanılan ihaledeki arsada, ticari ünitelerin de dahil olduğu yeni ve büyük 1500 konutluk bir karma proje gerçekleştirecek. 


Fuzul Başakşehir projesinin 2018 yılı içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Proje Fuzul Grup, Seha Yapı ve Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil Gayrimenkul tarafından oluşturulan konsorsiyumun ile hayata geçiriliyor.


Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal “Bu Başakşehir’de projesini yapacağımız en büyük arsa ve bugüne kadar inşa ettiğimiz en büyük proje olacak. 1500 adet konut ve ticari ünitelerin de yer alacağı karma bir proje olmasını planlıyoruz. Bugüne kadar edindiğimiz tüm deneyim ve uzmanlığımızı bir kez daha bu proje ile gündeme getireceğiz” dedi.

2-) Fuzul-TOKİ Gaziosmapaşa Projesi:

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'ndeki arsalarının ihalesini tamamladı.  Avrupa Konutları TEM projesinin yanında yer alan iki parsel için düzenlenen ihaleyi 350 milyon lira bedelle Fuzul Yapı-Yol İnşaat İş Ortaklığı kazandı. 


Fuzul Grup'un teklif ettiği idare payı ise 126 milyon lira. Ayrıca iş ortaklığı, teklifinin yanı sıra projeden 150 daireyi TOKİ'ye verecek.


Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, bunun Başakşehir dışında aldıkları en büyük ihale olduğunun altını çizerek, "Bu proje bizim vitrinimiz olacak" dedi. İnşaat çalışmalarına yıl sonunda başlayacakları bilgisini veren Faruk Akbal, "500 konutluk karma proje hedefliyoruz. Nisan 2017'de projeyi satışa çıkarmayı planlıyoruz" şeklinde konuşmuştu. 


Okul da yapacak 

Özellikle bu lokosyanu çok istediklerini belirten Akbal; şunları söyledi: TEM’in kenarı, gelişen bir bölge ve markalı konutların sayısının arttığı bir yer. Başakşehirden sonra en çok pirim yapan ilçe Gaziosmanpaşa. Pirim yapacak ilçelere yatırımımız sürecek. Buraya da değerini bulacak bir proje geliştireceğiz. Projede bir de ilköğretim okulu yapıp, TOKİ’ye teslim edeceğiz diye konuştu.


TOKİ Gaziosmanpaşa Karayolları arsası:


Fuzul, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa da 2 bin yeni konut yapacak!



Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



Geri Dön