26 / 04 / 2024

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor!

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor!

Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor. Kamu ihalelerini radarına alan grup, Suudi Arabistan ve Bahreynli gruplarla ortaklık yapacak.



İstanbul'un Başakşehir bölgesi son zamanlarda hayata geçirilen konut projeleriyle öne çıkmaya devam ediyor. Bölgede gerçekleştirdiği projelerle tanınan Fuzul Grup, İstanbul’un merkezinde yatırıma hazırlanıyor. 2018 sonuna kadar 2,5 milyar liralık yatırım tamamlayacak firma, kamu ihalelerini radarına aldı ve Suudi Arabistan ve Bahreynli gruplarla ortaklık yapacak.


Suudi Al-Zamil ile Başakşehir’deki 3. İstanbul projesinde ortaklığı olan Fuzul Grup, farklı Suudi yatırımcılar ve Bahreynli gruplarla İstanbul’da yatırım yapmak için görüşmelerini sürdürüyor.  


Körfez'den Florya'ya

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Gelecek 1.5 yılda yabancılarla 2.5 milyar liralık yatırım yapacağız” dedi. Son dönemde ihalelere birlikte teklif verdikleri Suudi Arabistan merkezli Al-Zamil Gayrimenkul’le ortaklıklarının diğer yatırımcılara da örnek olduğunu ifade eden Akbal, başka Suudi bir grubun da Emlak Konut’un Florya ihalesine kendileriyle birlikte girmek istediğini açıkladı. Bahreynli yatırımcılarla da kamu ihalelerini takip edeceklerini belirten Akbal, yabancı yatırımcının kamu ihalelerini tercih ettiğini ve mevzuatta sorun yaşamamak için yerli ortak istediğini anlattı.


Başakşehir'de yatırımı kesmeyecek

Başakşehir’in ‘pilot şehir’ olarak konumlandığını söyleyen Akbal, “Burada konut üretimi ve fiyatlar sürekli artacaktır. Yeni İstanbul’un Yeni Şehir Merkezi olarak görüyoruz. Ariva projemiz 2 yılda yüzde 98 değerlendi” dedi.


Vatan



Geri Dön