19 / 04 / 2024

Fuzul Grup Vadiyaka yüzde 70 prim yapacak!

Fuzul Grup Vadiyaka yüzde 70 prim yapacak!

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir’de ‘Vadiyaka’ adını verdiği yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 2017 yılı sonunda teslim edilecek projede metrekare fiyatları 4 bin 250 liradan başlarken, yüzde 70 prim öngörülüyor.



Bugüne kadar 3 bin konut üreten Fuzul Grup yeni konut projesi için İstanbul Başakşehir’i seçti. 300 milyon lira yatırım değerine sahip projede geleneksel mahalle hayatının yeniden yaratılması hedefleniyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 18 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. ‘Vadiyaka’ adı verilen projede 361 konut ve 56 ticari ünite yer alacak. 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanan Vadiyaka’da evlerin metrekare satış fiyatı 4 bin 250 liradan başlıyor. 1992’de kurulan ve 2000 yılında inşaat sektörüne adım atan Fuzul Grup’un bugüne kadar 3 bin konut hayata geçirdiğini belirten Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, projenin satışa çıkmadan önce 2 bin ön talep aldığını, yüzde 30’unun da satıldığını dile getirdi. Lokasyonu ile öne çıkan Vadiyaka projesinin bölgeye olan talebe cevap vermek için hayata geçirildiğini de paylaşan Akbal “Fuzul’u bölgede yatırım yapanlar çok iyi bilir. Başakşehir’de  çok başarılı projelere imza attık. Bölgenin ilk alışveriş merezini yaptık. Vadiyaka, tüm bu nedenlerden dolayı bizim Başakşehir’de uzmanlığımızı konuşturduğumuz bir proje oldu” dedi.


YÜZDE 70 PRİM YAPAR


Başakşehir’in mega projelere yakın konumu ile öne çıktığını belirten Eyüp Akbal “Hastane yatırımları, 3. havaalanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul gibi altyapı projeleri bölgeye değer katıyor. Emlak Konut’un bölgedeki arsaları için yaptığı ihalelere olan yoğun talep de bölgenin ne kadar değerlendiğini gösteriyor” diye konuştu.  Vadiyaka projesi bittiğinde şirket yönecileri, projenin yüzde 70 oranında prim yapacağını da dile getirdi.


Zengin sosyal olanakları var


Aile yaşamına uygun bir mimarisiyle öne çıkan Vadiyaka, zengin sosyal imkanlarıyla dolu bir yaşam da sunuyor. Vadiyaka projesi, başta çocuk parkları olmak üzere, kafeteryalar, spor salonu ve özel peyzajı ile sosyal aktivitelerin de yaşanacağı bir proje olarak dikkat çekiyor.


Star


www.isteburasidir.com


Geri Dön