16 / 04 / 2024

FuzulEv ayda 500 TL taksitle ev sahibi yapıyor!

FuzulEv ayda 500 TL taksitle ev sahibi yapıyor!

Faiz ve vade farksız ev sahibi olma imkanı sunan FuzulEv sistemine büyük bir talep var. Fuzul Grup, talebe cevap verebilmek için bu sene Anadolu’da ve büyük şehirlerde bayileşme sürecini hızlandıracak.



Faiz ve vade farksız ev sahibi olma imkanı sunan FuzulEv sistemine büyük bir talep var. Fuzul Grup, talebe cevap verebilmek için bu sene Anadolu’da ve büyük şehirlerde bayileşme sürecini hızlandıracak.


Pek çok emlak projesindeki satış fiyatları büyük bir kesim için ev sahibi olmayı imkansızlaştırıyor. Yatırım amacıyla ya da oturmak için ev sahibi olmak isteyenler için FuzulEv, gayrimenkul alanında büyük bir ihtiyaca cevap veriyor. FuzulEv sistemine dahil olanlar, kendilerine en uygun gelen ödeme tipini seçerek uygun koşullarda hayallerindeki evlere kavuşuyor.


1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un yeni markası FuzulEv, sabit bütçeye sahip olup da ev sahibi olmak isteyenler için geliştirdiği, ekonomik ödeme koşulları sağladığı sistem ile isteyen herkesi Türkiye’nin herhangi bir ilinde ev sahibi yapıyor. Büyük talep gören sistem ile şimdiye kadar onbinlerce kişiyi ev sahibi yapan FuzulEv, 2015 yılı içerisinde gelen yoğun talep üzerine özellikle Anadolu için hedeflerini büyütüp bayileşme sürecini hızlandırıyor. Halihazırda 12 bayi ve şubesi bulunan FuzulEv yakın zamanda Bursa, Konya, İzmir, Adıyaman gibi illerle başlayacağı yeni bayilik sürecine yönelik yatırımlar yapmaya devam ediyor.


TAKSİTLER 500 TL’DEN BAŞLIYOR


FuzulEv’in başarısı, sabit gelirli olup da ev sahibi olmak isteyenleri merkeze alarak, onlar için alternatif ödeme tipleri geliştirmesinden geliyor. Ayda 500 liradan başlayan taksitlerle, faiz ve vade farkı olmadan en geç vade ortasında ev sahibi olunuyor. Seçilen ödeme tipine göre hiç peşinat ödenmiyor ya da ara ödeme yapma zorunluluğu da bulunmuyor. Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sistemi “Her bütçe düşünülerek geliştirilmiş ve kolay konut edinmeyi sağlayan en başarılı sistemlerden biri” olarak tanımlayarak, “Konut kredilerinin faiz oranları, piyasa dinamikleri, döviz artışları gibi değişen ekonomik dengelerle müşterilerimizi yormuyoruz. Kafa karıştırmayan, anlaşılır, pratik ve basit bir ödeme sistemiyle müşterilerimizin konut edinmelerini sağlıyoruz” diyor.


4 ÖDEME TİPİ VAR


FuzulEv’de “Çekilişli, Kira Destekli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi” ve “Ara Ödemeli Sistem” olmak üzere 4 ödeme tipi bulunuyor.


“Çekilişli Kira Destekli Ödeme” en çok rağbet gören ödeme tipi. Ev almak isteyenlerden arasında aynı bütçeye sahip kişiler vade süresine bağlı olarak 40, 60, 80, 100 ya da 120 kişilik gruplara dahil ediliyor. Altın günü mantığıyla işleyen bu ödeme tipinde, her ay toplanan ev parasıyla katılımcılarda biri konut sahibi oluyor.


“Vade Ortası Sistem” tipini tercih ederek ev sahibi olacaklar; çekiliş yapılmadan taksitlerin yarısında ev sahibi oluyor. Ödemeler süresince taksitlerde herhangi bir artış yapılmıyor. Bu ödeme tipini seçenler ne kadar ödeyeceğini ve evini tam olarak hangi ayda teslim alacağını önceden biliyor. “Vade Ortası Sistem” ile taksitler 11 ay ile 121 ay arasında eşit olarak bölünüyor.


“Peşinatlı Erken Teslim Sistemi” ile peşinattan sonra kalan miktar eşit sabit taksitlere bölünüyor. Peşinat ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı ev sahibi olunuyor.


“Ara Ödemeli Erken Teslim Sistemi”nde; peşinat ödemeden sadece belli dönemlerde ara ödeme yapılıyor. Yapılan ara ödemeler ile taksit miktarları düşüyor ve vade ortasından önce ev teslim alınabiliyor.


FUZUL GRUP…


Fuzul Grup, 1992 yılında kuruldu. Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başardı. Fuzul Grup şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, FuzulAutocity, ve FuzulEv yer alıyor.  


Milli Gazete


Geri Dön