16 / 04 / 2024

FuzulEv ile faiz ödemeden ev sahibi olmak mümkün!

FuzulEv ile faiz ödemeden ev sahibi olmak mümkün!

Fuzul Grup’un markası ‘FuzulEv’, faiz ödemeden herkesin istediği eve kavuşmasını sağlıyor. ‘Altın Günü’ mantığıyla geliştirilen sistemde ev sahibi olmak isteyen herkese bütçesine uygun farklı seçenekler sunuluyor



1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un markası ‘FuzulEv’, faiz ödemeden herkesin istediği eve kavuşmasını sağlıyor. ‘Altın Günü’ mantığıyla geliştirilen sistemde ev sahibi olmak isteyen herkese bütçesine uygun farklı seçenekler sunuluyor. Sistem, gelir düzeyi ayırt etmeden herkesi Türkiye’nin herhangi bir yerinde, uygun koşullarla ev sahibi yapmayı amaçlıyor. FuzulEv, 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapmayı hedefliyor. FuzulEv’de bütçeyi zorlamayan 4 tip ödeme şekli bulunuyor: ‘Çekilişli Kira Destekli Sistem’, ‘Vade Ortası Sistem’, ‘Peşinatlı Erken Teslim Sistemi’, ‘Ara Ödemeli Sistem’. “Çekilişli Kira Destekli Ödeme” tipi, ev sahibi olmak isteyenler için yardımlaşma esasına dayalı bir havuz sistemi oluşturuyor.


Konut edindirme sistemi


Ev almak için ortalama aynı bütçeye sahip kişileri bir araya getirilen gruplarda herkes birbirine destek olarak faizsiz, vade farksız ev sahibi olabiliyor. Ev sahibi olmak isteyenler, ödeyebilecekleri vade süresine göre 40, 60, 80, 100 ya da 120 kişilik gruplara dahil oluyor. Altın günü mantığıyla işleyen bu ödeme tipinde, her ay toplanan ev parasıyla gruplara katılan kişilerden biri konut sahibi oluyor. FuzulEv’in bir diğer konut edindirme yolu  olan “Vade Ortası Sistem” ile çekiliş yapılmadan, faiz ve vade farkı olmadan taksitlerin yarısında ev sahibi olunuyor. ‘Peşinatlı Erken Teslim Sistemi’ ile peşinattan sonra kalan miktar eşit sabit taksitlere bölünüyor. Peşinat ne kadar yüksek olursa o kadar hızlı ev sahibi olunuyor. Taksitlerde vade farkı ve faiz ödenmiyor. ‘Ara Ödemeli Erken Teslim Sistemi’nde,  peşinat ödemeden sadece belli dönemlerde ara ödeme yapılıyor. Yapılan ara ödemeler ile taksit meblağları düşüyor ve vade ortasından önce ev teslim alınabiliyor.  FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, FuzulEv’in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirtirken “Bugüne kadar FuzulEv sistemi ile onbinlerce kişiyi konut sahibi yaptık. FuzulEv’in başarısı, sabit gelirle kira ödemek istemeyen binlerce kişiyi merkeze alarak, onlar için alternatif ödeme sistemi geliştirmesinden geliyor. Ayda 500 TL’den başlayan taksitlerle, hiç peşinat ödemeden, faizsiz, ara ödemesiz, en geç vade ortasında ev sahibi olunuyor. FuzulEv ile ev sahibi olanlar, tanıdıklarını ya da yakınlarını da  güvendikleri için bu sisteme dahil ediyorlar” diyor. Eyüp Akbal, 5 yıl içinde 60 bin kişiyi ev sahibi yapmayı hedeflediklerini ifade ediyor.


Star ek


Geri Dön