23 / 04 / 2024

Fuzulev İzmir'de şube açtı!

Fuzulev İzmir'de şube açtı!

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak; Fuzulev markasını kurdu. Kısa sürede Türkiye genelinde 22 noktaya ulaşan Fuzulev'in en yeni şubesi de İzmir'de açıldı.



Faizsiz, peşinatsız, zorlanmadan ve taksit öder gibi işleyen sistemi ile herkesin kolayca ev sahibi olmasını kolaylaştıran Fuzulev, Türkiye'nin her yerinde yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Fuzulev, İzmir'den gelen yoğun talepler sonucunda Çankaya'da yeni şubesinin açılışını 16 Kasım'da yaptı. Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "İzmir Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri. Bu da şehrin nüfusuna paralel olarak artan bir konut ihtiyacını beraberinde getiriyor. Fuzulev olarak bizlere gelen yoğun talepler sonucunda  İzmir  şubemizin açılışını başarıyla gerçekleştirdik. Artık bu bölgeden tüm soruları Çaııkaya'daki yeni şubemizde yanıtlıyor olacağız. Bütün İzmirlileri kahvemizi içmeye ve sistemimizle ilgili ilk ağızdan bilgi almaya bekleriz" dedi. 


1992 yılında kurulan ve Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, Fuzulautocity ve Fuzulev'i bünyesinde barındıran Fuzul Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma geldi. 


Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yaptı. Başakşehir 'de Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Olimpia Park Plus, Kağıthane'de Meva Evleri, Kartal'da Serrapark Konutları gibi birçok başarılı projeyi hayata geçirdi ve bu projelerde on binlerce kişiye hitap etti. 


Fuzul Grup yılların vermiş olduğu deneyim ve güven ortamı ile konut sektörüne yeni bir soluk kazandırdığı Fuzulev sistemi ile de ev almak ya da yatırım yapmak isteyen herkesi uygun koşullar ile mülk sahibi yapmayı amaçlıyor. 


Diriliş Postası


Geri Dön