24 / 04 / 2024

Fuzulev ödeme kolaylıkları ile ev sahibi yapıyor!

Fuzulev ödeme kolaylıkları ile ev sahibi yapıyor!

Temelinde'el birliği sistemi'ile kurulan FuzulEv, ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları ile daire sahibi yapıyor.



Temelinde'el birliği sistemi'ile kurulan FuzulEv, ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları sunuyor. FuzulEv, ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup esnek bir konut edindirme sistemi uyguluyor. Tapuhi olmak şartı ile kişi Türkiye'nin herhangi bir şehrinde kolayca konut sahibi olabiliyor. FuzulEv'de  bütçeyi zorlamayan 4 tip ödeme şekli mevcut.  FuzulEv Yönetim  Kurulu Başkam Eyüp Akbal, FuzulEv'in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirterek FuzulEv'in başarısı, sabit gelirle kira ödemek istemeyen binlerce kişiyi merkeze alarak onlar için çözüm sunmasından geliyor. FuzulEv'in sunduğu avantajlarla ev almak isteyen kişileri belli bir projeye hapsetmeyerek Türkiye'nin her yerinden daha erken ev sahibi olmalarım sağlıyoruz " dedi. Akbal "FuzulEv ile ev sahibi olanlar, tanıdıklarını ya da yakınlarım da güvendikleri için bu sisteme dahil ediyorlar. Biz bu sistemde toplumlunuzda var olan dayanışma ve destek kültüründen esinlendik. Sistemin en büyük referansı  yine müşterilerimiz oldu ve bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yaptık, her ay açacağımız yeni şubeler ile daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı. 


MALİYETSİZ ÇEKİLİŞLİ KAMPANYA SİSTEMİ 

Çeyrek asırdır Türk Halkını ev ve otomobil sahibi yapan FuzulEV'in yeni geliştirmiş olduğu maliyetsiz çekilişli konut kampanyası şu şekilde işlemekter. Ev almak isteyen insanlar ilk önce ne kadarlık bir gayrimenkul almak istediklerine karar verirler.  Bu rakam tamamen kişilerin bütçeleri doğrultusunda kendi isteklerine bağlıdır. Örneğin; 80 Bin TL den 200 - 400 Bin kadar istediği rakamda kampanyaya girebilirler. Almak istedikleri evin fiyatım belirledikten soma  isterlerse hiç peşinatsız varsa belli bir miktar peşinat vererek 40-60-80-100-120-160 aylık gruplarda birisine dahil olurlar. Bu taksitleri seçerken kişiler kendi bütçelerini göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. 


İŞTE SUNULAN AVANTAJLAR 

Türkiye'nin her yerinden istediğiniz evi faizsiz, peşinatsız alabilirsiniz.eslimattan önce evin ve taksitlerin değerinde değişiklik yapabilirsiniz. Taksit dondurma işlemi yapabilirsiniz.Ödeme sıkıntısı yaşarsanız, organizasyon ücreti hariç tüm ödemelerinizi geri alabilirsiniz.


Yeni Akit 


Geri Dön