20 / 04 / 2024

Fuzulev Türk Telekom işbirliğiyle BYS üyelerini ev sahibi yapıyor!

Fuzulev Türk Telekom işbirliğiyle BYS üyelerini ev sahibi yapıyor!

Fuzulev, Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı üyelerini ev sahibi yapıyor. Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Türk Telekom’un bir iştiraki olan BYS ile işbirliği yapmaktan mutluyuz" dedi.



Fuzulev’in sunduğu kolayca konut edinme sistemi ile, şimdi Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı (BYS) üyeleri de ‘ev’lenecek... Yapılan işbirliğiyle BYS üyeleri özel avantajlardan ve indirimlerden yararlanacaklar...


1992 yılında Fuzul Otomotiv markasıyla faaliyet göstermeye başlayan Fuzul Grup, sektördeki tecrübesini FuzulEv ile devam ettiriyor.23 yıllık sektör tecrübesi ve güveni ile kurulan Fuzulev, Türkiye’nin her yerinde, isteyen herkesi ev sahibi yapıyor. Fuzulev’in sabit gelir sahiplerine yönelik geliştirdiği, kolay konut edindirme sistemi ile faiz ya da vade farkı ödemeden ihtiyaç duyulan büyüklükte ve istenilen yerde ev sahibi olunabiliyor.


Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre oluşturulan gruplar ile esnek bir konut edindirme sistemi uygulanıyor. Sistem dahilinde bütçelerin zorlanmaması için 4 farklı tip ödeme şekli bulunuyor. Bunlar; “Çekilişli Kira Destekli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi”, “Ara Ödemeli Sistem” olarak adlandırılıyor.


5 yılda  60 bin kişi ev sahibi olacak...


Fuzulev, Türk Telekom işbirliği ile şimdi BYS üyelerini ev sahibi yapıyor. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Türk Telekom’un bir iştiraki olan BYS ile işbirliği yapmaktan mutluyuz. Herkesin, kira öder gibi ev sahibi olması için çalışıyoruz, işbirliğimizde de buna vurgu yapıyoruz “Kiraya Çıkma Kendi Evine Çık”. Bu kampanya ile BYS üyelerinden çok kişinin ev sahibi olacağını düşünüyoruz. Kampanyada özel avantajlı koşullar ve indirimler sunuyoruz. İşbirliklerimiz farklı kurumlarla devam edecek. Hedefimiz 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapmak” dedi. 

BYS üyeleri özel avantajlı kampanyaları ve indirimli fiyatlarından yararlanarak yatırım ya da ikamet etmek amacıyla ev sahibi olabiliyorlar. Tek yapılması gereken 444 6 313 numaralı telefondan Fuzulev müşteri hizmetlerini aramak ve BYS üyesi olduğunu ispatlar bir evrağa sahip olmak.



Geri Dön