20 / 04 / 2024

FuzulEv'den vade farkı ödemeden konut imkanı!

FuzulEv'den vade farkı ödemeden konut imkanı!

İnşaat sektöründe kısa sürede pek çok projeye imza atan Fuzul Grup, FuzulEv sistemiyle faizsiz, vade farksız ev sahibi yapıyor. Şirketin İzmir'deki tanıtım toplantısı ilgi gördü...



1992 yılında otomotiv sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Fuzulotomotiv; çok kısa bir zaman süreci içerisinde Çekilişli Otomobil Kampanyası düzenleyen firmalar arasında lider konuma geldi. Sektörde kısa sürede sağladığı müşteri memnuniyeti ve güvenle adımlarını hızlandırdı; 1994 yılında Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri. 2000 yılında Fuzul Yapı ve AfiyetMedikal, 2003 yılında Fuzul Autocity, 2005 yılında Autocity Açıkartırma şirketlerini Fuzul Grup bünyesinde faaliyete geçirdi. 


KONUT SEKTÖRÜ


Fuzul Grup olarak; yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle çıktığı yolda, İstanbul Başakşehirde; Fuzulkent Bizimevler, Kent Neriva, Olimpa AVM ve OiimpaRezidans, Olimpa Park Evleri, Kent Ariva, Evila, Kartal'da; SerraparkKonutları, Kağıthane'de; Meva Evleri projelerimizle binlerce aileyi ev ve iş yeri sahibi yaptı. Şimdi ise isteyen herkesi FuzulEv sistemi ile faizsiz, vade farksız ev sahibi yapıyor. 

Kahvaltı programlarını organize eden  İzmir  Şube Müdürü Süleyman Sezer, "FuzulEv sayesinde binlerce ailemiz ev sahibi oldu. 


İZMİR'DE BÜYÜK İLGİ


Anadoludaki imece ve elbirliği sistemini geliştirmek ve aynı zamanda yardımlaşmayı öncelik sayan bir anlayışla çalışma yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Sezer, "Türkiye'nin Yaşanacak Şehri Olan İzmirimizde de vatandaşlarımızın büyük bir ilgisi ile karşılaşıyoruz. Şubemiz 2 ay önce açılmasına rağmen ilginin en yüksek noktada olması bizi memnun etti" diye konuştu. 


Sabah saatlerinde gerçekleşen "Kahvaltı Programı"na 250 kişi aileleri ile beraber katıldılar. Kahvaltı organizasyonlarında konut sistemiyle ilgili bilgilendirme de yapıldı.



Ege Haber



Geri Dön