25 / 04 / 2024

FYNM2 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Depolama ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FYNM2 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Depolama ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FYNM2 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Depolama ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Metin Yanyalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 288 bin 800 TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de kuruldu.



FYNM2 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Depolama ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Metin Yanyalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 288 bin 800 TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


FYNM2 Gayrimenkul Yatırım İnşaat Depolama ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-İnşaat işleri;Müteahitlik,taşeronluk,Konut,fabrika,yol,köprü,işyerl eri,inşaatlarının alt yapı,kaba,dış cephe,iç dekorasyonu,işlerini yapmak. b-İnşaat işleri ilğili kentsel dönüşüm çalışmaları yapmak. c-İnşaat işleri ile ilğili sözleşme,anlaşma,katkarşılığı sözleşmesi,inşaat ihaleleri,anahtar teslim sözleşmeleri yapmak. ç- Gayrimenkul Yatırım;Gayrimenkul yatırım danışmanlığı ,gayrimenkul yatırım işleri yapmak d-İnşaat malzemeleri alımı,satımı,Distiribütörlük,bayilik,acentelik anlaşmaları yapmak,almak vermek. e-Depolama İşleri yapmak;depo kiralamak depo kiraya vermek işleri yapmak. f-Turizm işleri;Turizm amaçlı işyerleri çalıştırmak,Turizm le ilğili işyerleri yapmak. g-Konusu ile iliğili,danışmanlık, imalat,ithalat,ihracat ve ticaret işleri yapmak.  h-şirketin işlerini yürütmek için ;Gayrimenkul almak, ipotek almak  vermek,kredi anlaşmaları yapmak,emtia,makine ,taşıtlar ,taşınmaz mallar almak,rehin vermek almak,satmak ,Resmi kurumlarda ;Tapu müdürlüğü,Belediye Başkanlıklarında,Çevre ve şehircilik Bakanlığı teşkilatında Tapu ,Ruhsat,İskan, işlemlerini yapmak.



Geri Dön