29 / 03 / 2024

G Marin Managed by Divan’da Avantajlı 3+1’lerin satışı sürüyor!

G Marin Managed by Divan’da Avantajlı 3+1’lerin satışı sürüyor!

Firma: Mar Yapı

Proje: G Marin Managed by Divan

Bayramoğlu’nun en güzel noktasında yer alan G Marin Managed by Divan’da, ilk etap tamamlandı ve yaşam başladı. Alışılmış daire tiplerinden farklı, ekstra yaşam alanları olan, deniz manzaralı son kalan 3+1’lerin satışı devam ediyor.



Mar Yapı ve Divan Grubu, İstanbul’a yakınlığıyla 1960’lı yıllardan beri en popüler yazlık bölgelerinden biri olan Bayramoğlu’nda tek emsal oluşturan GMarin Managed by Divan projesiyle bölgeye yeni bir soluk getirdi. Divan kalitesi ve hizmetiyle oturanlara farklı bir konfor sunan yatay mimarideki, marina ve deniz manzaralı projenin ilk etabının 1+1 ve 2+1’lerin tamamı satıldı ve yaşam başladı. Şimdi ise son 3+1 dairelerin satışı sürüyor.


Mar Yapı güvencesiyle, İstanbul’a en yakın, en iyi bilinen sayfiye bölgesi Bayramoğlu’nda inşa edilen  Deniz manzaralı, 180 ile 200 metrekare alternatifiyle, 1850 TL metrekare fiyatlardan başlayarak satışa sunulan 3+1 konutların tamamı beş katlı bloklardan oluşurken, sahiplerine hemen oturabilme ayrıcalığı sunuyor. İsteyenlerin Divan Grubu’nun ayrıcalıklı rezidans hizmetlerinden de yararlanabileceği ve yatay yerleşim alanı olarak tasarlanan G Marin Managed by Divan, günümüz insanının konfor ihtiyacını sayfiye anlayışında fazlasıyla karşılarken, merkezi konumu ve iş merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika, Marmaray’ın Bayramoğlu istasyonuna 3 dakika, D 100 Karayolu’na 3, - ESKİHİSAR – TOPÇULAR ‘a   8 dakika, TEM’e 5 dakika mesafede yer alan G Marin Managed by Divan, planlanan Körfez –  İzmir  Otoyoluna bağlantı köprüsüne 15, yine planlanan Bayramoğlu Marina’ya 4 dakika mesafede bulunuyor. Dillere destan Bayramoğlu plajları ise sadece 4 dakikalık uzaklıkta.



projeye sor



Geri Dön