23 / 04 / 2024

G-Yoo Güneşli Evleri!

G-Yoo Güneşli Evleri!

Firma: Mar Yapı

Proje: G-Yoo

Toplam 721 adet satılık daireden meydana gelen G-Yoo Güneşli Evleri 17 bin 226 metrekare üzerinde yükseliyor. Dairelerinin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren projede toplam yatırım bedeli ise 200 milyon TL olarak belirlendi.



G-Yoo Güneşli Evleri İstanbul  Avrupa Yakası Bağcılar İlçesi'ne bağlı Güneşli bölgesinde yükseliyor.Toplam 721 adet satılık daireden meydana gelen projenin dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteriyor, 113 metrekareye kadar çıkıyor.


G-Yoo Güneşli Evleri projesinde daire fiyatları metrekare birim olarak hesaplananıyor. Projede daireler metrekare birim fiyatına göre 4 bin 500 TL'den başlıyor.


G-Yoo Güneşli Evleri  Mar Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Toplam yatırım bedeli ise 200 milyon TL olarak öngörülen preje tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olması planlanıyor.


G-Yoo Güneşli Evleri projesinin tanıtımını tasarımcı Philippe Starck yaptı. Proje Yoo markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçiyor. Dairelerin hiçbiri kuzey cepheye bakmazken;tasarımı gün ışığını daha fazla alabilmek amacıyla üçgen şeklinde dizayn edildi. 


G-Yoo Güneşli Evleri iletişim!

Tel: 0 212 655 23 60-61 

Web: http://www.maryapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön