23 / 04 / 2024

G - YOO Inspired by Starck görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL!

G - YOO Inspired by Starck görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL!

Firma: Mar Yapı

Proje: G-Yoo

Mar Yapı, G - YOO Inspired by Starck projesini tanıttı. Dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck'ın imzasıyla tanıtılan projenin yatırım bedeli 200 milyon TL.



Miami, Londra, Berlin, St. Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan yoo markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçecek projesine G - YOO Inspired by Starck adını verdi.


G - YOO Inspired by Starck görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL!


G YOO basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Toplam 17.226 metrekare üzerinde yükselecek olan G -  YOO Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Güneşli'de çok merkezki bir konumda bulunan G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak.



Kuzeye bakan daire yok!

Proje tasarımını Suyabatmaz Demirel Mimarlık'ın yaptığı G - YOO Inspired by Starck, üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını daha fazla alabiliyor. Yine üçgen tasarımın ve projenin konumunun getirdiği bir başka önemli detay da, kuzey cepheye direkt bakan dairesinin olmaması.  


G - YOO Inspired by Starck görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL!


Philippe Starck: ''Türkiye'deki en büyük projem için çok heyecanlıyım''

Tasarımları, hayata bakışı ve ayrıcalıklı yaşam felsefesiyle her zaman adından söz ettiren Philippe Starck, “Türkiye’deki en büyük projem için çok heyecanlıyım. Üstelik bu yıl 15. yaşını kutlayan yoo markasının da en iddialı projesi olacak” derken,  Mar Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök de “Dünyanın yaşayan en önemli tasarımcılarından biriyle, yeni projemiz için çalışmaktan son derece mutluyuz. Birlikte Basın Ekspres’in en lüks rezidansını, ulaşılabilir fiyatlarla yapmayı hedefliyoruz” dedi.



Toplanan ön talep, ilk satış hedefini çoktan geçti

Gerek hizmet anlayışı, gerek inşaat kalitesi, gerekse partnerlerinin güvenilirliği ile göz dolduran Mar Yapı, aynı Tri G Rotana’da da olduğu gibi daha proje lansmanı yapılmadan, büyük bir taleple karşılaştı. Daha önceki projelerinden ev sahibi olan yatırımcıların, Philippe Starck’ın tasarımlarını takip eden veya ilk kez ünlü bir tasarımcının yarattığı projeden konut sahibi olmak isteyenlerin ön talep için başvurmalarıyla, ilk satış hedeflerini şimdiden geçti.


G - YOO Inspired by Starck görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL!


Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, bu talep yoğunluğunun kendilerini şaşırtmadığını, zaten böyle bir heyecan beklediklerini söylerken, aynı zamanda ön talep yoğunluğunun kurumsal stratejilerinin doğruluğuna da işaret ettiğini belirtti. “Dünyanın çeşitli metropollerinde yer alan yoo projelerinin de bazen üç saat ya da bir kaç gün gibi hızlı sürelerde tükenmeleri ile ilgili rekorları bulunuyor” diyen Özkök, bunlara bir yenisinin de İstanbul’da Mar Yapı ortaklığı ile gerçekleştirilen G - YOO Inspired by Starck projesinin eklenebileceğini de söyledi.



2006 yılında kurulan Mar Yapı, kısa sürede Türkiye'nin yenilikçi gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri haline geldi. Mükemmeli hedefleyen bir anlayışla imza attığı projeler; Cityscape, WAF, MIPIM Architectural Review gibi uluslararası yarışmalarda ödüller kazandı. Çevreye karşı duyarlı ve modern çizgide öne çıkan projeleriyle, yenilikçi, sürdürülebilir bir yaşam tarzı oluşturan Mar Yapı; G Plus, G Marin Managed by Divan ve Tri G Rotana projelerine imza atarak modern mimarinin şık, işlevsel ve seçkin örneklerini sergiledi.


G - YOO Inspired by Starck görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL!


YOO markası

1999 yılında dünyanın en başarılı tasarımcılarından Phillippe Starck ve uluslararası gayrimenkul girişimcisi John Hitchcox tarafından kurulan yoo, dünyanın en yaratıcı tasarım ve gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biridir. Konut, otel ve eğlence gayrimenkulleri konusunda YOO markalı gayrimenkul geliştirme yapan şirket, kullanıcıların hayallerindeki şekilde yaşamalarını sağlayan mekanlar yaratıyor. 


Philippe Starck aynı zamanda kurucu ortak olarak başta olmak üzere, Marcel Wanders, Jade Jagger, Kelly Hoppen ve Steve Leung gibi isim yapmış kreatif direktörleriyle herkesin yaşamak için can attığı mekanlar tasarlayan yoo’nun, Antartika dışında tüm kıtalarda, 29 ülkede 60'ın üzerinde projesi bulunuyor. Yoo, dünyanın en önemli metropollerinde ayrıcalıklı projeler üretiyor. 


G - YOO Inspired by Starck görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL!



projeye sor



Geri Dön