19 / 03 / 2024

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…




Hayata geçirdiği projelerle Güneşli ve Basın Ekspres Yolu’nun çehresini değiştiren ve kısa zamanda yerli, yabancı yatırımcının gözdesi haline gelen Mar Yapı’nın ‘G yoo Inspired by Starck’ projesinde daire teslimleri başladı. 


Sıra dışı üçgen formuyla dikkat çeken ve iki anıtsal kuleden oluşan projenin B Bloğunda yer alan, tüm ortak alanların iç mimari tasarımlarında dünyaca ünlü tasarım dehası Philippe Starck imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’, bulunduğu lokasyonun değer çıtasını da yükseltti. Büyüklüğü 61 ile 109 metrekare arasında değişen 311 rezidans ve ticari ünitelerden oluşan projenin az sayıda kalan rezidansların metrekare satış fiyatı 7500 TL’den başlıyor. Teknolojinin sağladığı rahatlıkla, anıtsal tasarımı form-fonksiyon potasında birleştiren projenin A Bloğunda dünyanın en büyük gayrimenkul firması Wanda Grup’un Wanda Vista markası hayata geçiriliyor. Mar Yapı uluslararası markalarla geliştirdiği işbirlikleri ile projelerine değer katmaya devam ediyor. 


Dünyanın en ünlü tasarımcılarından biri olan Philippe Starck imzasını taşıyan projenin, satışına başlandığı günden bu yana yatırımcısına yüzde 70 değer kazandırdığını vurgulayan Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon, 1+1 dairelerin neredeyse tamamının satıldığını ve G Yoo’nun Phillipe Starck’ın dünyadaki ilk ulaşılabilir projesi olduğunu söyledi. 


Varon “Kasım 2014’te başladığımız G Yoo İnspired by Starck projesinde Temmuz ayı itibariyle teslimlere başladık. Rezidansların  %81’i satılımış durumda ve satılan rezidansların %35’i yabancı yatarımcı tarafından satın alındı.” dedi.

 

Sıra dışı projeye sıra dışı satış ofisi 

‘G Yoo Inspired by Starck, satış ofisiyle de dikkat çekiyor. Toplam 1.650 metrekarelik alanın, 850 metrekare büyüklüğündeki satış ve teşhir bölümünde 1+1 daire tiplerinin birer örneği bulunurken, üçgen binanın sivri ucuna denk gelen “üçgen formatlı daire” de örnekleniyor. Her iki cepheden de güneş ışığı alabilen bu daireler, gün ışığından en çok yararlanan, aydınlık konutlar olarak öne çıkıyor. Ayrıca klasik otomobillerinde sergilendiği satış ofisi Philippe Starck tasarımları ve dokunuşlarıyla sanatsal bir mekanı anımsatıyor.


http://www.g-yoo.com/


Geri Dön