26 / 04 / 2024

G-Yoo projesi satışları başladı!

G-Yoo projesi satışları başladı!

Mar Yapı, "G-YOO Inspired by Starck projesini ünlü tasarımcı Phılıppe Starck'ın da katıldığı lansmanla tanıttı. Projenin yatırım bedeli 200 milyon 11 Dünyaca ünlü tasarımcının imzasını taşıyan proje satışa çıktı.



Mar Yapı G projesiyle, dünyanın önemli metropollerinde imzası bulunan Yoo markasını bir araya getirdi. Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçecek projeye G-YOO Inspired by Starck adı verildi. G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak. Metrekare fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlayacak. Proje tasarımını Suyabatmaz Demirel Mimarlık'ın yaptığı G-YOO Inspired by Starck, üçgen tasarımı sayesinde gün ışığını da daha fazla alabiliyor. 

iç mekanlarda Philippe Starck imzası Kulelerin SPA, fıtness, çok amaçlı eğlence alanları, açık-kapalı havuzları, Business Lounge gibi tüm ortak alanlar ile satılabilir birimlerin tüm iç mimari tasarımları Yoo Kurucu Ortağı ve Kreatif Direktörü Philippe Starck ve ona bağlı tasarım ekibi tarafından yapıldı. 

Tasarımları ile adından söz ettiren Philippe Starck, "Türkiye'deki en büyük projem için çok heyecanlıyım. Üstelik bu yıl 15. yaşını kutlayan Yoo markasının da en iddialı projesi olacak" dedi. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök ise, "Dünyanın yaşayan en önemli tasarımcılarından biriyle, yeni projemiz için çalışmaktan son derece mutluyuz. Birlikte Basın Ekspres'in en lüks rezidansmı, ulaşılabilir fiyatlarla yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Mar Yapı, aynı Tri G Rotana'da da olduğu gibi daha proje lansmanı yapılmadan, büyük bir taleple karşılaştı. Münir Özkök,' bu talep yoğunluğunun kendilerini şaşırtmadığını, zaten böyle bir heyecan beklediklerini ifade etti. 

Yoo markası Phillippe Starck ve uluslararası gayrimenkul girişimcisi John Hitchcox tarafından 1999 yılında kurulan Yoo, dünyanın en yaratıcı gayrimenkul markalarından biri olma özelliğini taşıyor. Philippe Starck, gücünü projelerindeki ayrıcalıklı iç mimari tasarımlardan alan Yoo'nun Kurucu Ortağı, Kreatif Direktörü ve Tasarımcısı "Kanıtlanmış tasarım dehası" olarak adlandırılan Philippe Starck, konut, otel, eğlence alanlarında gayrimenkul geliştirirken, yaşamayı hayal ettikleri mekanları yaratmasıyla tanınıyor.


Posta


Geri Dön