18 / 04 / 2024

G YOO'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

G YOO'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Mar Yapı'nın Basın Ekspres Yolu'nda inşa edeceği "yoo" markasının en iddialı projesi G - YOO Inspired by Starck'ta konutların metrekare fiyatı 4 bin 500 liradan başlayacak




Miami, Londra, Berlin, St. Petersburg, New York, Moskova, Paris, Buenos Aires, Hong Kong Münih ve Toronto gibi dünyanın en önemli metropollerinde imzası bulunan 'yoo' markasını G projesiyle bir araya getiren Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçecek projesine G-YOO Inspired by Starck adını verdi. Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck'ın imzasıyla hayata geçirilecek projenin toplam yatırım değeri 200 milyon lira. 17 bin 226 metrekare üzerinde yükselecek olan G-YOO Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Konutların metrekare fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlayacak. 


'EN İDDİALI PROJESİ OLACAK' 

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, projeye yoğun ilgi olduğunu ve bu talebin kendilerini şaşırtmadığını söyledi. "Yoo projeleri bazen üç saat ya da bir kaç günde tükeniyor. Bu konuda rekorları bulunuyor" diyen Özkök, bunlara İstanbul'da Mar Yapı ortaklığı ile gerçekleştirilen G-YOO Inspired by Starck projesinin eklenebileceğini de söyledi. Philippe Starck, "Türkiye'deki en büyük projem için çok heyecanlıyım. Üstelik bu yıl 15'inci yaşını kutlayan 'yoo' markasının da en iddialı projesi olacak" diye konuştu. 



Sabah


Geri Dön