25 / 04 / 2024

Gaggenau ile profesyonel kalitede kahve keyfi!

Gaggenau ile profesyonel kalitede kahve keyfi!

Sütlü kahveden cappucinoya, latte macchiatiodan espressoya dilediğiniz kahve çeşidini hazırlayabilen Gaggenau CM 250 ve CM 450 tam otomatik espresso makineleri, bir barista tarafından hazırlanmış gibi profesyonel kalitede kahveler sunuyor.



Lüks mutfak aletleri sektörünün önemli markası Gaggenau, yeni yılda kahve keyfi yapmanın yeni yollarını arayanların yüzünü güldürecek. Sütlü kahveden cappucinoya, latte macchiatiodan espressoya dilediğiniz kahve çeşidini hazırlayabilen Gaggenau CM 250 ve CM 450 tam otomatik espresso makineleri, bir barista tarafından hazırlanmış gibi profesyonel kalitede kahveler sunuyor. Lezzetiyle damak zevkine, mükemmel tasarımlarıyla da gözlere hitap ediyor.


Kişiselleştirme fonksiyonunun büyük avantajı

Tam otomatik CM 250 ve CM 450 espresso makinelerinin sahip olduğu kişiselleştirme programı sayesinde her biri, kendine ait bir isim altında kaydedilebilen sekiz farklı içecek, sadece bir düğmeye bir kez basılmak suretiyle alınabiliyor. Örneğin; içecek türü, porsiyon boyları, koyuluk derecesi ve sıcaklık gibi güncel bilgiler, göstergede gösterilirken kaynar çay suyu gibi özel istekler de sorunsuzca yerine getiriliyor. Yedi farklı ışık senaryosuna sahip yeni ışık konsepti, her atmosfere ve tercihe uygun heyecanlı bir gösteri sunuyor.


Daha fazla keyif için inovatif teknoloji

Üstün nitelikli seramik mamul bir diskli değirmen de cihazın yenilikleri arasında yer alıyor. Oldukça uzun ömürlü olan bu değirmen, taze kahve çekirdeklerini incecik bir toz haline getirirken, neredeyse hiç ses çıkarmıyor. Öğütme derecesi, kişiye özel belirlenebiliyor. Özel bir aroma-haşlama sistemi, kahve tozunun, mükemmel bir şekilde sıkıştırılmasını ve haşlama esnasında savrulmasını sağlamak suretiyle, bütün aromaların serbestçe gelişmesine olanak tanıyor. Sütlü içeceklerin hazırlanabilmesi için kolayca entegre edilebilen bir süt kabı da mevcut. 0,7 litre kapasiteli bu kap, izolasyonlu dış cidarı sayesinde sütü saatlerce taze tutabiliyor.


Mükemmel tasarım

Gaggenau tam otomatik espresso makineleri, 200 ve 400 serisi buharlı veya buharsız fırınların sahip oldukları cam arkası paslanmaz çelik veya alüminyum renkli veya antrasit baskılı dizaynlarıyla görücüye çıkıyor. Makinenin, büyük göstergeli kullanım modülü ile kontrol düğmesi de yine 200 serisi fırınların dizaynına sahip. Gerek ısıtma çekmecesinin üzerinde gerek fırın ve ısıtma çekmecesi ile birlikte üçlü bir kombinasyon olarak kullanılabiliyor.İstenirse, 45 cm yüksekliğindeki cihazlar ve buharlı fırın veya buharsız fırın ve mikrodalga fırınlar ile birlikte yan yana bir kombinasyon da yaratılabiliyor. Bu kullanım alternatifleri ile birlikte görsel açıdan çok çarpıcı ve çok sayıda kombinasyon mümkün olabiliyor.


Üstün kaliteli ev aletleri üreticisi Gaggenau, “Made in Germany” teknolojisi ve tasarımı ile inovasyonda bir lider. Defalarca uluslararası ödüller alan ürünleri ile özel mutfak alanında sürekli yeni devrimler yaratan şirket, 330 yılı aşkın geçmişiyle öne çıkıyor. Şirketin başarısı, teknolojik açıdan ilerleme ve işlevsellikle kombine edilen net bir tasarım dili temeline dayanıyor. 1995 yılından bu yana BSH Hausgeräte GmbH Münih’in bir iştiraki olarak faaliyet gösteren Gaggenau, bugün, 50’yi aşkın ülkenin metropollerinde, amiral gemisi galerileriyle temsil ediliyor. Şirket, 2014 yılında yaklaşık 200 milyon Avro ciro elde etti.


Geri Dön