26 / 04 / 2024

Gaggenau ile yemek pişirmek konfor!

Gaggenau ile yemek pişirmek konfor!

Gaggenau, tüm yüzeyi indüksiyonlu ocağı CX 480 ile piyasaya yepyeni bir ocak konseptini tanıtıyor. İndüksiyon, oldukça düşük oranda enerji tüketimiyle, hızlı yemek pişirmeyi simgeliyor. Yeni ocak sayesinde yemek pişirilirken tüm yüzey kullanılabiliyor



Gaggenau 'nun yeni tüm yüzeyi indüksiyonlu CX 480 ocağı ile   yemek pişirmek ayrı bir keyfe dönüşüyor. Uluslararası iF Ürün Tasarım   Ödüllü Gaggenau CX 480, aynı zamanda düşük enerji tüketimiyle tam bir çevreci.

Gaggenau, tüm yüzeyi indüksiyonlu ocağı CX 480 ile piyasaya yepyeni bir ocak konseptini tanıtıyor. İndüksiyon, oldukça düşük oranda enerji tüketimiyle, kusursuz ve hızlı yemek pişirmeyi simgeliyor. Yeni ocak sayesinde yemek pişirilirken tüm yüzey kullanılabiliyor. Sezgisel kontrol, ekstra büyük boyutlu bir dokunmatik TFT ekran üzerinden gerçekleşiyor. Yeni Gaggenau CX 480, uluslararası iF Ürün Tasarım 2011 Ödülü 'ne de layık görüldü.

 Daha fazla esneklik getiren inovasyon

Tüm yüzeyi indüksiyonlu CX 480 ocak sayesinde her büyüklükte tencere veya tava, ocağın üzerinde istenen yere konabiliyor veya yerleri değiştirilebiliyor. Ocağın üzerinde aynı anda dört tencere ve tava kullanılabiliyor. Yemek pişirme kapları, otomatik olarak algılanıyor ve sadece oldukları nokta ısıtılıyor. Herhangi bir yemek pişirme kabının yeri değiştirildiğinde, ocak yeni konumu hemen algılamak suretiyle, güvenilir çalışmasına devam ediyor.

Gaggenau Ürün Yönetim Departmanı Müdürü Stefan Köhl, “Yeni tüm yüzeyi indüksiyonlu CX 480 ocağın cam seramik yüzeyinin altında, 48 adet yan yana birbirleriyle çakışmayacak şekilde düzenlenen mikro indüktör çalışıyor. Bu yapı, sıradan büyük indüksiyon bobinlerinin aksine, ocağın tüm yüzeyini kullanılabilir hale getiriyor ” diyor.

 Sezgisel kullanım

Ocak, yemek pişirme kaplarının şekli, boyutu ve konumunu resimleyen ekstra büyük boyutlu bir dokunmatik TFT ekran üzerinden kontrol ediliyor. Örneğin: Pişirme noktası ya da bir güç kademesinin ayarlanması veya değiştirilmesi gibi fonksiyonların seçilmesi için kontrol panelinin üzerine parmakla hafifçe dokunmak yeterli oluyor. Durumla ilgili yazılı bilgilere, bir bilgilendirme düğmesine basılmak suretiyle her an ulaşılabiliyor.

 Aktif ev mutfaklarının hareket alanlarının sürekli gelişmesine katkı sağlayan Gaggenau, tüm yüzeyi indüksiyonlu ocağıyla, bu alanı daha da genişletmek suretiyle inovasyon liderliği iddiasının altını bir kez daha çiziyor.

 


Geri Dön