24 / 04 / 2024

Gaggenau soğutucu profesyonel imkanlar sunuyor

Gaggenau soğutucu profesyonel imkanlar sunuyor

Vario cooling ile Gaggenau'nun profesyonel soğutma dünyasıyla tanışacak olanlara imkanlar sunuyor 



Vario cooling 200 serisinin farklı model ve kombinasyonları, Gaggenau'nun profesyonel soğutma dünyasıyla yeni tanışacak olanlar için mükemmel bir başlangıç noktası sunuyor.

İleri düzeyde esneklik, kullanım kolaylığı ve etkin enerji kullanımı, Gaggenau'nun yeni Vario cooling 200 serisi soğutucularının ilk dikkat çeken özellikleri. Bu yeni seri, farklı model ve kombinasyonlarıyla her türlü soğutma, dondurma ve saklama ihtiyacına uygun yaratıcı çözümler sunuyor. Yüksek kaliteli ev aletleri pazarının lider Alman markası Gaggenau'nun sunduğu Vario cooling 200 serisi yeni soğutucu ve dondurucular, şık tasarımın yanı sıra, üst düzey teknolojiyi ve performansı da akıllı iç mekan kullanımıyla birleştiriyor.

Gaggenau'nun 2007 yılında lansmanını yaptığı Vario cooling 400 serisi, evdeki mutfaklarda profesyonel soğutma imkanı sunan modüler ve tam entegre bir sistemdi. Yeni 200 serisi ile Gaggenau bu konsepti bir adım daha yukarı taşıyor ve soğutucudaki iç mekan kullanımını maksimize edecek yenilikçi bir yaklaşım kullanıyor.  Modüler yapılı Vario cooling 200 serisinde soğutucu, dondurucu ve karma modellerden oluşan on farklı kombinasyon mevcut. Bu seride, soğutma birimi kabinin alt kaidesine yerleştirildiğinden, yüksek kapasiteli geniş iç hacim net 306 litreye kadar çıkabiliyor. Bu benzersiz özellik, aşırı düşük enerji tüketimiyle birlikte değerlendirildiğinde, Gaggenau'nun bu serideki tüm cihazlarını doğruca “A++” sınıfı enerji düzeyine taşıyor.

Bireysel çözümler için serbest alan
Bu serideki tüm modeller, standart 60 cm genişlikleriyle tüm mutfaklara kolayca entegre edilebilir. Faklı bireysel beklentilere yanıt verebilecek biçimde, 140 ya da 178 cm yükseklik seçenekleri mevcut. Ayrıca cihazları yan yana monte ederek, bir “soğutma duvarı” yaratmak da mümkün.

Yepyeni ve çekici özellikler
200 serisindeki dikkat çekici bir özellik de, gıdaları geleneksel soğutuculardan daha uzun süre taze tutmayı sağlayan 0 dereceye yakın bir sıcaklıktaki “taze soğutma bölgesi”.
Transparan malzemeler ve göz kamaşmasını önleyen LED aydınlatma sayesinde de, tüm cihazlara dışarıdan bakıldığında içerisini görmek mümkün oluyor. Raflar ve çekmeceler, erişimi gayet kolaylaştıracak biçimde açılabiliyor. Özel yastıklı kapı kapama sistemi de, minimum çabayla ve yumuşak bir hareketle kapının kapanmasını sağlıyor.

Soğutma bölgelerinde özel Gastronorm kaplarını ve farklı boydaki çeşitli kapları rahatça saklayabilmeyi sağlayan “kademeli raf” özelliği de öne çıkıyor. Hijyenik paslanmaz çelikten yapılmış farklı boylardaki Gastronorm kapları, profesyonel bir mutfağın olmazsa olmaz unsurlarıdır.
Gaggenau'nun yenilikçi yaklaşımıyla bu kapların buzdolabının içine entegre edilmesiyle, soğutucunuz gıdaların saklanması ve hazırlanmasından servis edilmesine kadarki tüm aşamalarda rol oynayarak, mutfağınızdaki iş akışı yepyeni bir boyut kazanmış oluyor.

Mutfakta yeni heyecanlara ve hayallere dokunmak isteyenlere yaratıcı çözümler sunan Vario cooling 200 serisi, Gaggenau'nun profesyonel soğutma dünyasıyla yeni tanışacak olanlar için mükemmel bir başlangıç noktası.


Vario cooling serisi,
RC 289 ve RC 249 soğutucular, Vario RF 287 ve RF 247 dondurucular

Geniş iç hacim ve maksimum kullanım kolaylığı, gerektiğinde özel soğutma uygulamaları için yan yana da monte edilebilen bu soğutucu ve dondurucuların dikkat çekici ortak özellikleri.
178 cm yükseklik ve net 306 litre hacimle RC 289 soğutucu, bu yeni serinin en büyük modeli. Tıpkı 140 cm yüksekliğe sahip RC 249 gibi bu model de içerisinde üç ayrı iklim bölgesi yaratma imkanı sunuyor: Örneğin bunlardan biri, gıdaları uzun süre taze tutmayı sağlayan 0 dereceye yakın bir sıcaklıktaki “taze soğutma bölgesi”.
178 ve 140 cm boylarındaki RF 287 ve RF 247 modelleri, No-frost teknolojisine ve hızlı dondurma fonksiyonuna sahip 4-yıldızlı dondurucu bölmesi sunuyor. Tamamiyle açılabilir çekmece ve raflar da, büyük ve uzun nesnelerin saklanmasını kolaylaştırıyor.

Vario cooling 200 serisi,
Soğutucu-dondurucu kombinasyonu RB 289
Cömertçe tasarlanmış geniş çizgilere sahip bu soğutucu-dondurucu kombinasyonu, 178 cm yükseklik ve 251 litre toplam net hacmiyle, dört ayrı iklim bölgesi yaratma imkanı sunuyor: Bunlar arasında, 0 dereceye yakın bir sıcaklıktaki “taze soğutma bölgesi” ile birlikte nem düzeyi kontrol edilebilen bir sebze çekmecesi ve ayrı kapısı olan, 62 litre hacimli,  No-frost teknolojisine ve hızlı dondurma fonksiyonuna sahip 4-yıldızlı bir dondurucu bölmesi de bulunuyor.

Vario cooling 200 serisi,
Mahzen bölmeli soğutucu-dondurucu kombinasyonu RT 287
Bu pratik soğutucu-dondurucu kombinasyonu, 4-yıldızlı dondurucu ve geniş mahzen bölmelerini de içeren üç ayrı iklim bölgesi yaratma imkanı sunuyor.
178 cm yüksekliğindeki RT 287 modeli soğutucu-dondurucu kombinasyonu, 302 litre toplam net iç hacme sahip. Soğutma ve dondurma bölgelerinin yanı sıra, bu modelde gıdaların +6 ve +14 dereceler aralığında saklanabileceği özel bir mahzen bölmesi de bulunuyor. 28 litre net hacme sahip 4-yıldızlı dondurucu bölmesi ise gıdaların en az -18 derece ve daha altında saklanmasını garanti ediyor. 105 litrelik geniş bir hacme sahip mahzen bölmesi, +6 ve +14 derecelere ayarlanmış sıcaklık aralığı sayesinde birçok gıda ve içkiyi her zaman servise hazır sıcaklıkta korumanızı sağlıyor. Yukarıdan erişilebilen mahzen bölmesinde, şişelerin dik biçimde saklanabilmesine izin veren, biri geniş ikisi uzun olmak üzere üç adet çıkarılabilir çekmece bulunuyor.

Vario cooling 200 serisi,
RT 289 ve RT 249 soğutucu-dondurucu kombinasyonları
Bu soğutucu-dondurucu kombinasyonları, dört ayrı iklim bölgesinin tümüne tek kapıdan erişmeyi sağlıyor. Bunlar arasında, 0 dereceye yakın bir sıcaklıktaki “taze soğutma bölgesi” ile birlikte nem düzeyi kontrol edilebilen bir sebze çekmecesi ve 4-yıldızlı dondurucu bölmesi de bulunuyor.
178 cm yüksekliğindeki RT 289 modeli, 289 litrelik geniş bir iç hacim sunuyor. 0 dereceye yakın bir sıcaklıktaki “taze soğutma bölgesi”, taze gıdaların ömrünü önemli derecede uzatıyor. Bu bölmede ayrıca nem düzeyi kontrol edilebilen özel bir sebze çekmecesi de mevcut. Yüksekliği 140 cm olan RT 249 ise 183 litre net iç hacim ve “taze soğutma bölgesi”nde ek olarak 78 litre hacim sunuyor. Her iki modelde de 28 litre kapasiteli, hızlı dondurma fonksiyonlu 4-yıldızlı dondurucu bölmesi bulunuyor.


Geri Dön