26 / 04 / 2024

Gaia Premium Houses Göktürk Evleri!

Gaia Premium Houses Göktürk Evleri!

Firma: Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul

Proje: Gaia Premium Houses

Gaia Premium Houses Göktürk Evleri Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Gaia Premium Houses projesinde daire fiyatları 2+1 dairelerde 520 bin TL' den başlangıç gösteriyor...




Gaia Premium Houses projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Göktürk'te Akro Yapı ve Uçar Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


Gaia Premium Houses Göktürk Evleri 3 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Gaia Premium Houses Göktürk Evleri'nde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



Gaia Premium Houses Göktürk Evleri!



Gaia Premium Houses Göktürk Evleri'nde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı. Gaia Premium Houses Göktürk Evleri'nde dairelerin alanları 72 metrekareden başlıyor ve de 360 metrekareye kadar yükseliyor. 


Gaia Premium Houses daire fiyatları 2 oda 1 salonlar için 520 bin liradan başlıyor ve 640 bin liraya kadar yükseliyor. Gaia Premium Houses Göktürk Evleri ödeme planına göre yüzde 25 peşinat verilerek kalan tutar banka kredisi ile vadeli olarak ödenebiliyor. Gaia Premium Houses'ta ödemeler için KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi. 


Gaia Premium Houses Göktürk Evleri'nde konut teslimlerinin 2014 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi hedefleniyor.


Gaia Premium Houses iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 322 44 92

Web adresi: www.akroyapi.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön