20 / 04 / 2024

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım için karada çevik kuvvet ekipleri, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtası yoğun güvenlik önlemleri aldı...



Galatasaray Kulübü'ne ait olan Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları başladı. 


Sabah 07:00 sularında adaya gelen  yıkım ekipleri çalışmalara başladı. Karada çevik kuvvet ekiplerinin, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtasının yoğun güvenlik önlemi aldığı yıkımda  dozer gemi ile adaya götürüldü.



Galatasaray Adası yıkılıyor!



Sabah sahilden geçen vatandaşlar çalışmaları ilgiyle ve şaşkınlıkla izledi. 




Habertürk


Haber Anadolu Ajansı'nda şu şekilde yer aldı;


Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda bulunan bazı yapıların yıkımına başlandı. Ekipler, erken saatlerde yıkım için Galatasaray Adası'na geldi. Yapıların bir bölümü iş makinesiyle yıkıldı.


Çalışmalar devam ederken iş makinesinin arızalanması sonucu yıkıma bir süre ara verildi. Yıkım esnasında güvenlik önlemi alındı

Ayrıca yıkım sırasında Çevik Kuvvet, Deniz Polisi ve Deniz Zabıtası da güvenlik önlemi aldı. Bu arada, tesislerdeki bazı malzemeler gemilerle karaya taşınarak nakliyat kamyonlarına yükleniyor.


Sabah yıkım için Galatasaray Adası'na gelen zabıta ekiplerinin kullandığı iş makinesinin bozulmasının ardından adaya gemiyle yeni bir iş makinesi getirildi. Ekipler, yeni iş makinesiyle yıkıma devam ediyor.


Yıkım sırasında Deniz Zabıtası da denizden güvenlik önlemi alıyor.  Bu arada, basın mensupları da adadaki çalışmaları gemiden takip ediyor.


AA


Geri Dön