25 / 04 / 2024

Galatasaray ve Dumankaya'dan işbirliği!

Galatasaray ve Dumankaya'dan işbirliği!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.



Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Türkiye'nin tek 4 yıldızlı takımı. 2015-2016 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Galatasaray'ın forma sponsoru. Türkiye'nin en büyük 500 şirket arasında yer alan Dumankaya İnşaat oldu. Dün Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısı ve imza törenine Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Dursun Aydın Özbek ile Dumankaya İnşaat'ı temsilen de Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı. 


Galatasaray Spor Kulübü ile Dumankaya İnşaat arasında yapılan anlaşmaya göre. Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçlarda Dumankaya logolu formalarla sahalarda yer alacak. CumhuriyH4jayramıTnjjK^'nci Yıldönümüne rastlayan 29 Ekim 2015 tarihinde Galatasaray'ın Eskişehirspor ile karşılaştığı maçla başlayan işbirliği. 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca, yani 2017-2018 sezonunun sonuna kadar devam edecek. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacağı iç saha ve deplasman maçlarında formasının önünde Dumankaya logosu bulunan formaları giyecek. 


Galatasaray, yapılan anlaşma çerçevesinde 3 yılda toplam 30 milyon Türk Lirası tutarında bir gelir elde edecek. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek imza töreni sırasında yaptığı konuşmada, Galatasaray, Türk futbolunda ilklerin ve enlerin takımı. En çok şampiyon olan, en çok kupa kazanan takım olduğunu belirtti. 


Adana Egemen Gazetesi


Geri Dön