19 / 04 / 2024

Galatasaray'a 20 bin kişilik yeni spor salonu müjdesi!

Galatasaray'a 20 bin kişilik yeni spor salonu müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın kısa zamanda 20 bin kişilik yeni bir spor salonuna kavuşacağının müjdesini verdi.



Efsane boksör Muhammed Ali’nin cenaze namazına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Siyasetten spora birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Galatasaray'ın kısa zamanda 20 bin kişilik yeni bir spor salonuna kavuşacağının müjdesini verdi.


Amerika Birleşik Devletleri’nden dönerken uçakta gazetecilerle sohbet edip, soruları da yanıtlayan ve sporla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi...


Galatasaray’ın Abdi İpekçi’si şu anda bir imkan. Fakat dün sayın bakanla da bu konuyu görüştük. Galatasaray’ın Eurocup şampiyonluğunun ardından bizi ziyaretlerinde bir talepleri oldu. Türk Telekom Arena yakınlarında daha güzel bir kapalı spor salonu yapılmasını istiyorlar.


Kendileriyle bunu görüştük. O gün bize kendi planlarını açtılar, projelerini falan da bize gösterdiler. İnşallah çok kısa zaman orada, 20 bin kişilik bir kapalı spor salonuna kavuşurlar. Basketbolun Türkiye’de her geçen gün daha fazla ilgi uyandırdığını görmemiz lazım.


Ankara’da da arena var, 12 bin kişilik spor salonu.

Samsun’un da keza güzel bir spor salonu var. Tabii sadece salonlarla yetinmeyip, başarıya koşacak kulüplerin de oluşturulması lazım...


Hürriyet 


Geri Dön