19 / 04 / 2024

Galatasaray'ın salon projesi 75 milyon TL'lik davadan kurtardı!

Galatasaray'ın salon projesi 75 milyon TL'lik davadan kurtardı!

Türk Telekom Arena’nın yanına spor salonu inşa etmeyi planlayan Galatasaray'ın Spor Genel Müdürlüğü ile olan davaları da rafa kaldırdı. Toplam 75 milyon liralık dava kapandı.



Galatasaray sadece stadın çatısı yerine spor salonu inşa edecek bir sözleşmeye imza koymadı, Spor Genel Müdürlüğü ile olan davaları da rafa kaldırdı. Cim-Bom bu anlaşmayla, toplam 75 milyon liralık davaların kapanmasını sağladı.


Galatasaray’ın 25 Mart’ta yapılacak Mali Genel Kurul’a kadar temelini atmayı düşündüğü salon projesi, sarı-kırmızılıları önemli yükümlülüklerden kurtaracak.


Sarı-kırmızılıların, başta stat çatısı olmak üzere, reklam ve bilet paylarından dolayı mahkemelik olduğu Spor Genel Müdürlüğü ile uzlaşma sağladığı, bu nedenle davaların sona erdirildiği belirlendi. Bu operasyonla çatıyı yaptırma zorunluluğu ortadan kalkan sarı-kırmızılılar, tüm yoğunluğunu salon için harcayacak ve amatör sporcuların hizmetine sunacak.


Türk Telekom Arena’nın yanına 15 bin kişilik spor salonu yapacak olan Galatasaray Kulübü’nün bu sayede toplam 75 milyon lirayı bulan davalardan kurtulduğu ifade edildi.


Galatasaray Yönetimi, 25 Mart’ta yapılacak Mali Genel Kurul’da bu operasyonu bütün detayları ile üyelere aktaracağı belirtildi.



Akşam


Geri Dön