19 / 04 / 2024

Galleria resim yarışması 23 Nisan'da sonuçlanıyor

Galleria resim yarışması 23 Nisan'da sonuçlanıyor

Galleria Alışveriş Merkezi, 23 Nisan günü hem ödül alanlara hem de tüm katılımcılara neşeli anlar yaşatacak



Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria, 23 Nisan günü Ece Erken'in neşeli sunumu ve İsmail Acar'ın katılımıyla resim yarışması kazananlarının ödüllerini dağıtıyor.

Bakırköy ilçesindeki tüm ilköğretim okullarına özel resim yarışması düzenleyen Galleria Alışveriş Merkezi, 23 Nisan günü hem ödül alanlara hem de tüm katılımcılara neşeli anlar yaşatacak.

Jüri tarafından değerlendirilecek olan resimlerden her 6-8 yaş, 9-11 yaş, 12-14 yaş kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncü belirlenecek. Ayrıca bir de halk oylaması birincilerinin olacağı törende kazanan öğrencilerin okullarına da ödül verilicek.

Kurulduğu günden bu yana gençler için özel projeler geliştiren Galleria, hem öğrencilerin yeteneklerini sergileyebilecekleri hem de aileleri ve alışveriş merkezi ziyaretçilerinin keyifli vakit geçirebilmeleri için Ece Erken'in neşeli sunumu ve İsmail Acar'ın katılımı ile 23 Nisan Galleria çocuklarının bayramı haline dönüşecek.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere her kategorinin birincisinin bulunduğa okula vestel 19'' All In One Pc Ofis  ve HP 4680 yazıcı hediye edilecek. Katılımcı öğrencilere ise derecelerine göre Vestel Nb Onyx Base Laptop, Sony Snap Kamera Mhs Pm1 415, Nıntendo Vii, Sony Dsc - W180 Fotoğraf Makinası, Samsung Fotoğraf Makinesi-Es60, Sony Psp 3000 kazanacaklar.

Derece dışı  kalan bütün katılımcılara Galleria tarafından hazırlanmış olan kırtasiye seti veya  D&R' dan bir adet kitap hediye edilecektir.

 


Geri Dön