26 / 04 / 2024

GAMA, Beton 2016 Fuarı'na katılacak!

GAMA, Beton 2016 Fuarı'na katılacak!

GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, "Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"nda dünyanın en önde gelen beton ve kaldırma ekipmanları üreticisi olan Zoomlion ile yeni nesil beton pompalarını sergileyecek.



GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, 18-20 Şubat 2016 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek "Beton 2016 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı"nda dünyanın en önde gelen beton ve kaldırma ekipmanları üreticisi olan Zoomlion ile yeni nesil beton pompalarını sergileyecek.


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, fuarda GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, Türkiye resmi distribütörü olduğu Zoomlion firmasının, GAMA tesislerinde araçlara montajı yapılan, 49X-6RZ ve 43X-5RZ kamyon üstü beton pompaları ile yüksek binalara beton basma gücüyle mobilite ihtiyaçlarını bir arada sunan Şehir Pompaları gibi geniş bir makina-ekipman grubunu sergileyecek.


Açıklamada yer alan bilgilere göre, GAMA Holding iştiraki olan ve 1975 yılından günümüze faaliyetlerini sürdüren GAMA Ticaret ve Turizm A.Ş, iş makineleri satış ve satış sonrası hizmetleri ve endüstriyel yapı malzemelerinin uluslararası ticareti alanlarında birçok üreticinin distribütörlüğünü yapıyor. Şirket, bunların yanı sıra Seyyar Cerrahi Hastane ve Mobil İlk Yardım İstasyonlarının anahtar teslim tedariki, proje bazlı komple tedariki ve çözümleri konusunda faaliyet gösteriyor, yurt içi ve yurt dışı yapım projeleri için danışmanlık, satın alma ve lojistik hizmetleri de veriyor.



Geri Dön