19 / 04 / 2024

Garanti Konut'tan Anneler Günü'ne özel kampanya!

Garanti Konut'tan Anneler Günü'ne özel kampanya!

Şehrin birçok yerinde projeler üreten Kayseri Garanti Konut,  dolayısıyla ev alan her anneye pırlanta yüzük vererek ayrımcılık yapacak. Sel Yapı Grubu, 2010 yılındaki hedeflerini aşmanın verdiği güvenle 2011 yılına yeni kampanyalarla başladı...



Şehrin birçok yerinde projeler üreten Kayseri Garanti Konut, Anneler Günü dolayısıyla ev alan her anneye pırlanta yüzük vererek ayrımcılık yapacak.
   
Bugüne kadar Kayseride binlerce insanı ev sahibi yapan, inşaat, mobilya, turizm ve arazi geliştirme konularında faaliyette bulunan Sel Yapı Grubu, 2010 yılındaki hedeflerini aşmanın verdiği güvenle 2011 yılına yeni kampanyalarla başladı. Kayserinin birçok bölgesinde her kesime yönelik projeler üreten Kayseri Garanti Konut, bu sene Anneler Günü'nde ev alan her anneye pırlanta yüzük hediye edecek.
   
Kayseri Garanti Konuttan ev almanın yüzük almaktan daha kolay olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Temur Selman Garanti, Konutta bin lirayı veren herkes evini alabiliyor, geri ödemesini de 36 aya varan vadelerle yapabiliyor. Bizim annelere vereceğimiz pırlanta yüzük bin 100 lira değerinde, dolayısıyla bizden ev almak yüzük almaktan daha kolay. diye konuştu.
   
Garanti Konut olarak Kayseride halen bin 500 konutluk projelerinin devam ettiğini ifade eden Selman, 53 bin TLden başlayan fiyatlarla insanları ev sahibi yaptıklarını, Kayseri ve Türk halkının ilgisinin çok fazla olduğunu, buna karşılık olarak annelere yönelik bir jestle karşılık vermek istediklerini söyledi


Geri Dön