19 / 04 / 2024

Garanti Koza Koza Şehir Konut Projesi'nde yüzde 50 prim yapacak!

Garanti Koza Koza Şehir Konut Projesi'nde yüzde 50 prim yapacak!

Garanti Koza'nın hayata geçirdiği Akkoza projesinin üçüncü fazı Koza Şehir'in Ağustos ayında açılaması planlanan Alışveriş Merkezi ve Tem Otoyolu ile daire fiyatlarının yüzde 30 ile 50 oranında prim yapacağı öngörülüyor.



GARANTİ Koza'nın hayata geçirdiği Akkoza projesinin üçüncü fazı Koza Şehir'in Ağustos ayında açılaması planlanan Alışveriş Merkezi ve Tem Otoyolu ile daire fiyatlarının yüzde 30 ile 50 oranında prim yapacağı öngörülüyor. TED Koleji'nden tam teşekkülü hastanesine, Festival Parktan Koza Çarşıya kadar pek çok ayrıntının bulunduğu projede, 30 ay vadeli sıfır faiz imkanı da var.

GARANTİ Koza'nın 63 yıllık inşaat tecrübesiyle hayata geçirdiği Akkoza projesinin üçüncü fazı Koza Şehir, sakinlerine cazip imknlar sunuyor. TED Koleji'nden tam teşekkülü hastanesine, Festival Parktan Koza Çarşıya kadar pek çok ayrıntının bulunduğu projede, Ağustos ayında açılaması planlanan Alışveriş Merkezi ve Tem Otoyolu ile daire fiyatlarının yüzde 30 ile 50 oranında prim yapacağı öngörülüyor. Koza Şehir projesinde bulunan konutların büyük çoğunluğunun satışı gerçekleştirilirken, projenin inşaatı da hızla devam ediyor. Proje kapsamındaki birbirinden farklı 250 tip daire, her bütçeden yatırımcıya hitap ederken, fiyatlar ise 130 bin lira ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor.

879 daire bulunuyor

Esenyurtu yeni Etiler yapma amacıyla Garanti Koza'nın toplam 2.5 milyar dolarlık yatırımla 450 bin metrekarelik alana inşa ettiği Akkoza projesi toplam 7 bin 500 konuttan oluşuyor. Projenin üçüncü fazını oluşturan Koza Şehirde ise ilk etapta 407, 2inci etapta 472 olmak üzere toplam 879 konut inşa ediliyor. Projede bulunan 1+1 daireler 58 metrekare, 2+1ler 108 metrekare, 3+1ler 155 metrekare, 4+1ler 242 metrekare, penthouse daireler ise 483 metrekare olarak tasarlandı. Koza Şehir Projesindeki bu daireler, 130 bin TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ortalama metrekare satış fiyatı 2 bin 600 lira oluyor. Projedeki konutların önemli özelliklerinden birisi de brüt kat yüksekliğinin standart 2.90 metre yerine 3.20 metre olması.

30 ay vade, sıfır faiz

Bir kentsel dönüşüm projesi olan Koza Şehir'in içinde yürüme mesafesinde okul, alışveriş merkezi, spor kompleksi, festival alanı gibi yaşam merkezleri ve sosyal alanları da bulunuyor. Koza Şehir, şehir karmaşasından uzak, büyük şehirlerin sunduğu tüm imknları sunan ve her detayın düşünüldüğü cazip bir yatırım aracı olarak ifade ediliyor. İnşaatı Mayıs 2010'da başlayan Koza Şehir'in birinci etabının Mart 2012'de tamamlanması planlanıyor. Koza Şehirden ev sahibi olmak isteyenlere özel ödeme koşulları sağlanıyor. İsteyenler 30 ay vadeli sıfır faiz ile konut sahibi olabiliyor. Banka kredisi ile ev sahibi olmak isteyenler için 0.4 ve 0.74 faiz oranları ile kredi de sunan Koza Şehir, peşin alımlarda özel indirimler uyguluyor.

Karşılıksız burs verecek

TED Koleji proje içinde ayrılan 15 bin metrekarelik alanda hizmet verecek. TED Koleji ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde bir ilke imza atılarak Akkozada oturan başarılı öğrencilere TED Koleji tarafından beş yıl süresince toplam 1.5 milyon dolarlık karşılıksız burs sağlanacak. Böyle bir imkn, bir emlak projesinde sakinlerine daha önce hiç sunulmadı. TED Koleji, inşaatına başlandıktan iki yıl sonra TED İlköğretim Okulu, üç yıl sonra TED Koleji olarak eğitim verecek.

TEMe direk bağlantı

TEMELİ 29 Eylül 2010 tarihinde atılan TEM Kavşağı da tamamlandığında tüm Esenyurt bölgesine hatta Bahçeşehire ulaşımda da büyük rahatlık sağlayacak. Bu çıkış sayesinde TEMi kullanarak İstanbulun birçok noktasından Koza Şehire daha kısa sürede varılabilecek.

Alışveriş ve hastane de var

450 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Akkoza projesi içerisinde yer alan Koza Şehir alışveriş seven sakinlerini de unutmadı. 102 mağazadan oluşan Koza Çarşı başarılı marka karmasıyla açık havada alışveriş yapmanın keyfini sunacak. Konserlere ve gösterilere ev sahipliği yapması planlanan Festival Park ise 5 bin kişiyi aynı anda ağırlayacak. 15 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacak olan Club İstanbul da hizmet verecek. Her ihtiyaca cevap vermek üzere proje içerisinde yürüme mesafesinde okul, hastane, alışveriş merkezi, spor kompleksi, festival alanı gibi farklı ve renkli yaşam merkezleri, sosyal alanlar yer alıyor. Proje, sakinlerin her ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte tasarlandı. Tam teşekküllü Özel Hastanesine Koza Şehirliler, yürüyüş mesafesi kadar uzak olacaklar. Hastane, 7 bin dönümlük arsa üzerine kurulacak ve 7 gün 24 saat hizmet verecek.

Esenyurt'u Etiler'e benzetecek

ESENYURTu İstanbulun yeni Etileri yapmayı hedeflediklerini anlatan Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark, Garanti Kozanın 1 ve 2inci fazlarda Akiş ortaklığıyla yürüttüğü Akkozanın 3üncü fazını oluşturan Koza Şehir'in oldukça kapsamlı bir yaşam projesi olduğunu söyledi. Binark, dünyaca ünlü A.B.D. merkezli mimarlık firması Development Design Group (DDG) imzasını taşıyan ve 2007 yılı Ağustos ayında ilk etap satışına başlanan Akkoza Projesi'nin alışveriş merkezi ve sunduğu yaşam alanları ile İstanbulun en büyük projelerinden sayıldığını kaydetti. Binark, şöyle konuştu: "Esenyurt bölgesini cazibe merkezi haline getiren projede çağdaş bir yaşam için ihtiyaç duyulan her türlü imkn bulunuyor. Akkozada, alışveriş merkezi, dinlenme alanı ve parkların yanı sıra 15 bin metrekarelik bir alana sahip spor merkezi Club İstanbul da yer alıyor. Akkozada yer alan bir diğer sosyal olanak ise 3 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Festival Park.

Hürriyet


Geri Dön