23 / 04 / 2024

Garanti Mortgage Genel Müdürlüğü’ne Murat Atay getirildi!

Garanti Mortgage Genel Müdürlüğü’ne Murat Atay getirildi!

Garanti ve iştiraklerinin üst yönetiminde dün yaşanan görev değişikliklerinin ardından, bugün yeni bazı atamalar gerçekleştirildi. Bu doğrultuda Garanti Mortgage Genel Müdürlüğü’ne Garanti Romanya Genel Müdürü Murat Atay getirildi



Garanti Romanya’nın Genel Müdürlüğü’ne ise halen Ticari ve Kurumsal Krediler Koordinatörü olan Ufuk Tandoğan atandı. Tandoğan, Romanya’daki gerekli yasal başvuru ve prosedürlerin tamamlanmasını takiben görevine başlayacak.


Dün, Krediler Genel Müdür Yardımcısı Ali Temel’in, 31 Temmuz 2012 tarihi itibarıyla görevinden ayrılacağı, Ali Temel’den boşalan Krediler Genel Müdür Yardımcılığına, halen Garanti Emeklilik Genel Müdürlüğü’nü yürüten Erhan Adalı’nın getirildiği , Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran’ın ise Garanti Emeklilik Genel Müdürlüğüne atandığı duyurulmuştu.


Bugüne kadar Proje Finansmanı Birim Müdürlüğünü yürüten Mustafa Tiftikcioğlu ise Ticari ve Kurumsal Krediler Koordinatörlüğü görevine getirilmişti.

Garanti Mortgage Genel Müdürlüğü’ne Murat Atay getirildi!

Murat Atay Kimdir?


1971’de Tarsus’ta doğdu. Lisans eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nde MBA derecesi aldı. Çalışma yaşamına, 1993 yılında, Uzman Yardımcısı olarak Garanti Bankası’nda başladı. Yaklaşık 18 yıl boyunca, Garanti’nin farklı birimlerinde yönetici olarak görev aldı. 2009’dan bu yana Garanti Romanya’nın Genel Müdürü olarak görev yapıyordu. Atay, evli ve iki çocuk babası.

Garanti Mortgage Genel Müdürlüğü’ne Murat Atay getirildi!

Ufuk Tandoğan Kimdir?

1963’te Sivas ta doğdu. Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünde tamamladı. Çalışma yaşamına 1988 yılında Garanti Bankasında başladı. Yaklaşık 24 yıldır, Garanti’nin farklı birimlerinde sorumluluk üstlendi. 2006’dan bu yana Ticari ve Kurumsal Krediler Koordinatörü olarak görev yapıyordu. Tandoğan, evli ve bir çocuk babası.


Geri Dön