20 / 04 / 2024

Garanti Mortgage'dan ilk evini alanlara 300 TL bonus!

Garanti Mortgage'dan ilk evini alanlara 300 TL bonus!

Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine, avantajlar sunuyor. 10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Mortgage’dan kredi kullananlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL bonus da hediye ediliyor.




Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine, avantajlar sunuyor. 10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Mortgage’dan kredi kullananlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL bonus da hediye ediliyor. İlk evi için kredi almak isteyenler, Garanti şubelerinden, garantimortgage.com sitesinden ve 444 3846 – 444 EVİM telefon hattından başvuruda bulunabiliyor.

 

Kampanyayla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Günümüzde konut kredisi kullananların büyük bölümünü ilk evini satın almak isteyenlerin oluşturduğunu gözlemliyoruz. Bu nedenle, 1 ay sürecek kampanya kapsamında, kredi kullanacak kişilere avantajlı faiz oranları sunmayı hedefledik. 300 TL bonus vererek bir anlamda ev hediyesi vermeyi istedik. Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olmak isteyen müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümlerler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer alıyor 


Garanti Mortgage, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine avantajlar sunuyor. 11 Kasım 2016 tarihine kadar Garanti Mortgage'dan kredi kullananlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme fırsatının yanı sıra 300 TL bonus da hediye ediliyor, ilk evi için kredi almak isteyenler, Garanti şubelerinden, garantimortgage.com sitesinden ve 444 3846 - 444 EVİM telefon hattından başvuruda bulunabiliyor. 


Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, bu konuda şunları söylüyor: "Günümüzde konut kredisi kullananların büyük bölümünü ilk evini satın almak isteyenlerin oluşturduğunu gözlemliyoruz. Bu nedenle bir ay sürecek kampanya kapsamında, kredi kullanacak kişilere avantajlı faiz oranları sunmayı hedefledik. 300 TL bonus vererek bir anlamda ev hediyesi vermeyi istedik, önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olmak isteyen müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam edeceğiz." 


Ekonomist 



Geri Dön