20 / 04 / 2024

Garanti Mortgage'den Yeni Yıl Kampanyası!

Garanti Mortgage'den Yeni Yıl Kampanyası!

Garanti Mortgage, Yeni Yıl Kampanyası kapsamında ev alacaklara uygun faiz oranlarıyla kredi sunuyor. 50 bin TL ve üzeri konut kredisi kullananlar, 250 TL Bonus kazanıyor.



Garanti Mortgage, Yeni Yıl Kampanyası kapsamında ev alacaklara uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.


Garanti Mortgage açıklamasına göre, Garanti Mortgage, 1-31 Aralık tarihleri arasında uygun faiz oranlarıyla Yeni Yıl Kampanyası yapıyor.


"Yeni yıla kendi evinizde girin" diyen Garanti Mortgage, kampanya kapsamında 50 bin TL ve üzeri konut kredisi kullanan müşteriler, 250 TL tutarında Bonus kazanıyor.


Kampanyadan faydalanmak isteyenler, Garanti şubelerine giderek, 444 EVİM (444 3846) hattını arayarak ya da www.garantimortgage.com adresine tıklayarak bilgi alıp başvuruda bulunabiliyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, ev hayali kuran herkesin 2015’e, uygun kredi koşullarıyla ev sahibi olmanın mutluluğu ve huzuru içinde girmesini istediklerini belirtti.


Sundukları ek avantajlarla da müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya çalıştıklarını ifade eden Atay, "Onların geleceğini güvence altına alacak sağlıklı yatırımlar yapmasını, kurum olarak önemsiyoruz. Garanti Mortgage, bu alanda farklı kampanya ve fırsatlar sunarak müşterilerini desteklemeye devam edecek" dedi.


Geri Dön