05 / 05 / 2024

Garanti Online Fatura, bayi açmak isteyenlere indirim yapıyor!

Garanti Online Fatura, bayi açmak isteyenlere indirim yapıyor!

Garanti Online Fatura, yatırımcılara  yeni kapılar açmaya devam ediyor



Son yılların yükselen girişimi Garanti Online Fatura (GOF), Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında Herkes İçin Spor Federasyonu ve b-fit Sağlık ve Spor Merkezi tarafından düzenlenen 23 Mayıs Pazar günü Nişantaşı'nda yapılacak ödüllü yürüyüş yarışına destek verdi. Şimdi de girişimci kadınlara franchise bedeli üzerinden %25 indirimle GOF bayisi açma fırsatı sunuyor.

Bütün ödemeleri tek bir noktadan gerçekleştiren sistemiyle fatura kuyruklarında beklemeye son veren Garanti Online Fatura, yatırımcılara da yeni kapılar açmaya devam ediyor. Spor haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenilen B-fit kadın yürüyüş yarışmasının da ana sponsorları arasında yer alan GOF, kadınların toplumdaki öneminin ve etkinliğinin daha da artması gerektiğini düşünerek Garanti Online Fatura bayisi açmak isteyen kadınların yanında yer alarak bayi açma bedeli üzerinden %25 indirim uyguluyor. Kariyerini yarım bırakmış, ev hayatı, çocuk bakımı, hayat gailesi derken iş yaşamından uzak kalan girişimci ruhlu kadın yatırımcılarına fırsat sunan GOF, hizmetinin geri dönüşünden emin olduğu için bayi ücretlendirmesini dahi kendisi kredilendirerek kendi işinin sahibi olmak isteyen başarılı kadın girişimcileri GOF ailesine bekliyor. Ayda 5 ile 10 bin TL gelir imkânı sunan firma, az yatırımla risksiz kazanç elde etmek isteyen kadın patronlarıyla gücüne güç katacak.

GOF hakkında…

2006 da hizmete giren GOF, tüm fatura ve ödemelerinizi tek bir noktadan yapan, müşterisine ve yatırımcısına hem zaman hem gelir kazandıran bir kuruluştur. Tek noktadan her türlü faturayı, nakit, kredi kartı ya da taksitle yatırabilme imkânı sağlayan GOF, az yatırımla risksiz kazanç sunarak yatırımcı adaylarına da destek vermektedir.

Her yaştan insan için bütün bir günü harcayan fatura kuyrukları büyük bir külfettir…  Bu noktada günlük işleri kolaylaştırmak için ortaya çıkan son dönemin en çok dikkat çeken girişim hareketlerinden biri olan GOF(Garanti Online Fatura), gün içinde sıra bekleyerek saatlerce ödeyemediğimiz zamandan çalan tüm fatura, harç ve benzeri ödemeleri tek noktadan gerçekleştirme olanağı ile müşterilerine bulunmaz kolaylık sunuyor. Hafta sonları da 7/24 ulaşabileceğiniz Garanti Online Fatura bayileri; ister gecikmiş kredi kartı borcunuz ve SSK - Bağkur ödemelerinizi ister üniversite harcını tek bir ödemeyle yapmak isteyenleri, sigortacılık işlemleri gibi birçok ödemesini tamamlamak isteyenleri tek bir çatı altında topluyor. Üstelik tüm bunları Garanti Online Fatura hizmetlerin müşterilerine özel çıkarttığı GOF kart sistemiyle öderken para puan kazanarak da yapabilirsiniz.

Ayrıca GOF kart sahipleri para puan dışında GOF kart ile ortak çalışan kuruluşlardan da indirim hakkı kazanıyor. Garanti Online Hizmetler bu kolaylıklarla beraber; abonelik hizmetleri, kargo hizmetleri, turizm hizmetleri, reklâm danışmanlığı, araç kiralama, asistanlık hizmetleri, emlak hizmetleri, GSM kontör satışı gibi hayatı kolaylaştıran hizmetleriyle de müşterisinin yanında yer alıyor. 


Geri Dön