20 / 04 / 2024

Garanti Yapı Merkezi dersane işine girdi

Garanti Yapı Merkezi dersane işine girdi

Garanti Yapı Merkezi'nin yeni yatırımı olan `drsn' Kadıköy Bağdat Caddesi'nde açıldı!



Kadıköy Bağdat Caddesi'nde drsn adıyla yeni bir dershane açıldı. 2009-2010 öğretim yılında ilk zilini çalacak olan drsn'nin Kurucu Müdürü İsmet Elvan: `Eğitim-öğretim, ciddi ve deneyim gerektiren bir iştir. drsn, dershanecilik alanında iddialı bir kurum olacaktır.'dedi.

 

drsn'nin yaklaşık dört yıllık bir planlamanın, çalışmanın ürünü olduğunu belirten İsmet Elvan: `Yeni sınavlar sınava hazırlıkta yenilikleri gerektiriyor. drsn, bünyesinde bu alanın en güçlü öğretmenlerini bulunduruyor. Onları Türkiye dereceleri yapmış pek çok öğrenci, mesleklerinde bugün başarılı olan pek çok avukat, doktor, öğretmen, mimar, kurum yöneticisi... zaten tanıyor. Onların arasına katılmak isteyen adayları kurumumuza davet ediyoruz.'dedi. Disiplinde, Rehberlikte, Sistemde ve Nitelikte ödün veremeyeceklerini belirten İsmet Elvan, kurumun adını oluşturanların bunlar olduğunu, `Altını çizerek söylüyorum SBS, YGS, LYS'de önemli başarılara imza atan bir kurum olarak tanınacağız.'dedi.

 

Dershaneciliğin artık biçim ve anlayış değiştirmesi gerektiğini, öğrencilerin amaçlarına ve beklentilerine göre programlar üretmesini zorunlu kıldığını vurgulayan İsmet Elvan: `drsn, özel gruplarla çalışacak. Eğitim-öğretim teknolojilerinden üst düzeyde yararlanacak. İzleyeceği programlar kendine özgü ve bu alanda yepyeni olacaktır.'dedi.

 

drsn'nin öğretmenlerinden Edvar Aksakal: `Bu yıl uygulanan SBS'ler, sınava hazırlık konusunda alışılagelmiş programların yetersizliğini ortaya çıkarmıştır. Biz, sınava hazırlık ve okul programlarını çakıştıran, birbirini destekleyen çalışmalar yapacağız. Yani ilköğretim öğrencileri, dershanemizde her alandaki gereksinimlerine çözüm bulacaklardır. drsn, yalnızca ders anlatılan bir yer olmayacak, bir bilim kulübü olarak çalışacaktır.'dedi.

 

Üniversite hazırlıkta da çok iddialı olduklarını belirten Tarih Öğretmeni B.Gazi Ulutürk: ` Arkadaşlarımla yeniden aynı çatının altında buluşmak beni sevindiriyor. Bilgimizi, birikimimizi yeni öğrencilerimizle paylaşmak için ilk ders zilimizin çalmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.' dedi.


Geri Dön