23 / 04 / 2024

Garantili konutta D planı devreye girdi!

Garantili konutta D planı devreye girdi!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, sektörde ilk kez uygulanan D Planının bir kampanya olmadığını belirterek herkesin ev sahibi olması için modeller geliştirdiklerini söyledi.



İnşaat İstanbul genelinde ürettiği farklı konseptli projelerle nitelikli konut ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlayan Dumankaya İnşaat, satış ve satış sonrası için geliştirdiği D Planım devreye aldı. 


KREDİ ÖDEME YARDIMI 


Barış Dumankaya D Planım, "Bir çok aile için ilk evi almak hayatlarının en zor birkaç kararından birisidir. Özellikle kredi ödemelerinde zorluk yaşama riski başta olmak üzere oturdukları evi satmaları gerekirse yeni evin teslimine kadar ne yapacakları, teslim sonrası kira ve diğer teknik hizmetler gibi akıllarından geçen bir çok konuda geliştirdiğimiz D planı devreye giriyor" ifadeleriyle anlattı.


Dumankaya, "Hi-fit, Ritim İstanbul veya Mozaik projelerimizin herhangi birisinden daire satın almak isteyenler, nakit ihtiyacı için eski evlerini satmak isterlerse Dumankaya o evi satın alıyor. Yeni daireleri teslim edilene kadar müşterimiz eski evinde kira ödemeden oturabiliyor. 


Yatırım amacıyla ev alacaklara kira bedeli önceden tespit edilerek kiracı bulma garantisi veriliyor" dedi.


İADE ETME GÜVENCESİ


Kredi kullanacak müşterilerin işsiz kalmaları durumunda kedi ödeme yardımının devreye girdiğini ifade eden Dumankaya, 'Tüm koşullar uymasına rağmen teslim öncesi evin müşterinin içine sinmemesi durumunda iade etme güvencesi sunuyordz. Projemizden ev satın alanların dairelerini değiştirmek istemeleri durumunda güncelleme yapabiliyoruz" diye konuştu.


2,5 Milyar Ciro 


2015 yılının ilk çeyreğinde Çayırova ve Fikirtepe'de toplam 6.200 konutluk projeler için hazırlık yapan Dumankaya İnşaat, Çayırova'da B segmentinin aldığı hizmeti, C ve C -'ye de sunacak. Fikirtepe'de ise lüks konutlarla mağaza ve ofisler inşa edecek. Barış Dumankaya, bu projelerden ciro beklentilerinin 2,5 milyar lira olduğunu söyledi. 


450 MİLYON LİRA İLE YILI KAPATACAK


Barış Dumankaya, satışlarında garantili hareket ettiklerini belirterek, "Kiracı garantisi olduğu gibi aidat garantisi de veriyoruz. Teslimin ardından evinde kiracı olmayanın aidatını 1 yıl boyunca ödüyoruz. Teslim sonrası ortaya çıkabilecek teknik sorunlar için de 3 yıl garantili ücretsiz hizmet sözü veriyoruz" diye konuştu. 


2014'te yabancılara yaptığı satışlarla moral bulan şirket, yılı 450 milyon lira ciro ile kapatacak. Projelerindeki satış performansını ve müşteri memnuniyetini artırmak için 6 ay araştırma yapan Dumankaya yönetimi, ortaya çıkardığı D planı ile farklı seçenekler sunuyor.

 


Yeni Akit


Geri Dön