17 / 04 / 2024

GarantiMortgage.com Altın Örümcek Ödülleri’nin birincisi!

GarantiMortgage.com Altın Örümcek Ödülleri’nin birincisi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.GarantiMortgage.com, Türkiye’deki en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı.



Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.GarantiMortgage.com, Türkiye’deki en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı. Garanti Mortgage web sitesi, bu yıl 14.’sü düzenlenen Altın Örümcek kapsamında; “Bankacılık ve Finans” kategorisinde en iyi site seçilirken; “En İyi Kurumsal Web Sitesi” ve “En İyi Mobil Site” kategorilerinde ikincilik ödülüne layık görüldü. Garantimortgage.com bu başarısıyla, son 5 yılda banka siteleri dışında bankacılık finans dalında birincilik alan ilk site oldu.

 

En güncel tasarım trendlerinin kullanıldığı, yenilikçi ve kolay bir ara yüze sahip GarantiMortgage.com, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen yapısıyla dikkat çekiyor. “Mortgage Nedir?”den başlayarak mortgage hakkında bilgi verilen siteden yayınlanan “Mortgage TV” aracılığıyla, video anlatımlarına da yer veriliyor. Mortgage kullanacaklara adım adım bir yol haritası sunan sitede, hesaplama araçları sayesinde, gelir akışı, farklı istek ve ihtiyaçlara göre değişen ödeme planları da sunuluyor. Kampanyalar ve konut projeleri hakkında bilgilerin de yer aldığı sitede, ev sahibi olmak isteyenlere tavsiyelerde bulunuluyor. “Evim İçin” blogunda ise ev alma süreci, taşınma, trendler ve emlak sözlüğü gibi güncel konularda yazılar yer alıyor.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Garanti Mortgage olarak, geçtiğimiz yıl tamamen yenilediğimiz web sitemizle, müşterilerimizin banka şubesine gitmeden, mortgage ile ilgili, her konuda kolayca bilgi edinebilecekleri, kılavuz bir yapı oluşturduk. Günlük hayatımızın bir parçası olan akıllı telefon ve tabletlere de uyumlu olan yeni tasarımıyla GarantiMortgage.com’un, bir başvuru kaynağı gibi hizmet vermesini amaçladık. Sunduğumuz hizmetlerle kısa sürede çok yüksek kullanıcı sayısına ulaşan web sitemizin Altın Örümcek gibi, Türkiye’de alanında ilk ve tek olan bir organizasyon tarafından, ‘Bankacılık ve Finans’ kategorisinde, başlıca finans kuruluşları arasından sıyrılıp birinci seçilmek bizim için büyük bir gurur kaynağı… Ayrıca üç kategoride ödüle layık görülmesi de web sitemizle ne denli kapsamlı bir hizmet verdiğimizi ve bu sayede müşterilerimize yarattığımız değeri ortaya koyuyor. GarantiMortgage.com ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırırken, aynı zamanda anlamlı ödüllerle takdir edilmek, daha iyisini yapmak adına bizim için önemli bir motivasyon yaratıyor.” şeklinde konuştu.


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


-www. garantimortgage.com, Altın Örümcek Web Ödüllerinde 3 ödül birden kazandı.


Garanti'den yapılan açıklamaya göre, Garanti Mortgage web sitesi, bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Altın Örümcek kapsamında, "Bankacılık ve Finans" kategorisinde en iyi site seçilirken, "En İyi Kurumsal Web Sitesi" ve "En İyi Mobil Site" kategorilerinde ikincilik ödülüne layık görüldü.


Garantimortgage.com, son 5 yılda banka siteleri dışında bankacılık finans dalında birincilik alan ilk site oldu.


En güncel tasarım trendlerinin kullanıldığı, yenilikçi ve kolay bir arayüze sahip garantimortgage.com, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.


Kampanyalar ve konut projeleri hakkında bilgilerin de yer aldığı sitede, ev sahibi olmak isteyenlere tavsiyelerde bulunuluyor. "Evim İçin" blogunda ise ev alma süreci, taşınma, trendler ve emlak sözlüğü gibi güncel konularda yazılar yer alıyor.


Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, yaptığı yazılı açıklamada, "Garanti Mortgage olarak, geçtiğimiz yıl tamamen yenilediğimiz web sitemizle, müşterilerimizin banka şubesine gitmeden, mortgage ile ilgili her konuda kolayca bilgi edinebilecekleri, kılavuz bir yapı oluşturduk. Günlük hayatımızın bir parçası olan akıllı telefon ve tabletlere de uyumlu olan yeni tasarımıyla Garantimortgage.com'un, bir başvuru kaynağı gibi hizmet vermesini amaçladık. Sunduğumuz hizmetlerle kısa sürede çok yüksek kullanıcı sayısına ulaşan web sitemizin Altın Örümcek gibi, Türkiye’de alanında ilk ve tek olan bir organizasyon tarafından, ‘Bankacılık ve Finans’ kategorisinde, 1. seçilmek bizim için büyük bir gurur kaynağı." dedi.


Ayrıca 3 kategoride ödüle layık görülmenin de web sitesiyle ne denli kapsamlı bir hizmet verdiklerini belirten Atay, "Bu sayede müşterilerimize yarattığımız değeri ortaya koyuyor. Garantimortgage.com ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırırken anlamlı ödüllerle takdir edilmek, daha iyisini yapmak adına bizim için önemli bir motivasyon yaratıyor." şeklinde konuştu


AA


Geri Dön