19 / 04 / 2024

Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında!

Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında!

Dijital çağın yeniliklerini benimseyen ve farklı platformlarda gerçekleştirdiği öncü projelerle dönemi yakalayan Garanti Bankası, bir yeniliğe daha imza atıyor. Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında...



Google, Microsoft ve Turkcell’le iş ortaklığı kuran Garanti, KOBİ’lere hizmet sunan Müşteri İlişkileri Yöneticilerinden oluşan Dijital Dönüşüm Elçileri’nin, temel teknoloji bilgilerine sahip olmasını sağlayacak Gelecek Dijital KOBİ Zirvesi’ni gerçekleştiriyor. KOBİ’lerin dijital dönüşümün ve dijital okuryazarlığının gelişimine destek veren Garanti, Dijital Dönüşüm Elçileri ekibiyle; dijital dönüşümle KOBİ’lerin verimliliğinin artmasını, süreçlerinin kolaylaşmasını, kontrol sistemlerinin oluşturulmasını ve pazarlama faaliyetlerinin geliştirilmesini olumlu yönde etkileyecek.

 

Dijital Dönüşüm Elçileri’ne aynı zamanda e- ticaret ve dijital şirketler konusunda da bilgilendirme yapıldığını belirten Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “Microsoft’un 24 ülkeden 4 bin KOBİ’yi kapsayan araştırmasına göre, ‘daha çok teknoloji kullanmak’ KOBİ’lerin cirosunu ve istihdamını yükseltiyor. Teknolojiyi %10 daha fazla kullanan KOBİ’lerin cirosunun 15 milyar dolar, istihdamının ise 360 bin kişi artacağı öngörülüyor. Garanti Bankası olarak, dijital okuryazarlığın, iletişim ve işlem teknolojilerine hakim olmanın, günümüzde başarıya ulaşmanın temel faktörleri arasında yer aldığına inanıyoruz. Bu kapsamda, KOBİ’lerin dijitalleşme sürecini hızlandırmak ve yeni çağda hayatlarını kolaylaştırmak için yeni bir projeyi hayat geçiriyoruz. Dijital Dönüşüm Elçileri projesiyle, değişen dünya düzenine uyum sağlaması için KOBİ’lerin farkındalığını artırmayı, temel teknolojik gereksinimleriyle ilgili yönlendirmede bulunmayı amaçlıyoruz.” dedi.



Geri Dön