25 / 04 / 2024

Garden Citynin ticari alanları faaliyete geçti!

Garden Citynin ticari alanları faaliyete geçti!

Garden City ticari alanlarının faaliyete geçmesiyle Esenyurta hareket getirdi.  Garden City içinde açılan Nkuaför, Ncafe, Nilmar Hipermarket, Garden Şarküteri, FD İç giyim sadece sitede yaşayanların değil tüm Esenyurtluların ihtiyacına cevap veriyor



Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurtta inşaa edilen ve üç etaptan oluşan Garden City, ticari alanlarıyla ilçede hareket yarattı. 320 konuttan oluşan Garden City I ve 270 konuttan oluşan Garden City IIde hayat başlarken, 420 konuttan oluşan Garden City IIIün yapımı devam ediyor. 420 konutun yüzde 85inin satıldığı Garden City IIIde teslimat Eylül ayında teslimat yapılacak. Garden City Ide satılık ya da kiralık ev bulmanın çok zor olduğunu söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Ev alanların neredeyse tamamı oturmak için almış. Bu nedenle el değiştirmeler ve kiralamalar son derece sınırlı. 320 ailenin yaşadığı Garden City I içinde yer alan ticari alanlar da hayatın başlamasıyla birlikte faaliyete geçiyor.  Garden City Ide açılan Nkuaför Esenyurtlu kadınların adeta uğrak yeri oldu. NCafe özellikle gençlerden büyük ilgi görüyor. Ayrıca Garden City I de Garden Şarküteri yer alıyor. Garden City I.etapta NMarmaris Büfe önümüzdeki ay açılacak.  Garden City II de FD İç giyim açıldı. Nilmar Hipermarketten Garden Cityde yaşayanların yanı sıra çevre halkı da alışveriş yapıyor. Ticari alanlarımızın bu kadar canlı olduğunu görmek bizi ve yatırımcıları memnun ediyor dedi.  


 
Havaalanına 15 dakika uzakta
Tamer Özyurtun verdiği bilgiye göre Esenyurta kaliteli site yaşantısını getiren Garden City,  yeşil alanları, açık hava spor aletleri, çocuk oyun alanları, süs havuzları, basketbol ve voleybol sahaları ile ev sahiplerine şehrin içinde gürültüden uzakta bir yaşam sunuyor. Garden City konumuyla da dikkat çekiyor. Akkoza Alışveriş Merkezine 4 dakika, Haramidere Carrefoura 5 dakika, Bauhausa 6 dakika, 5M Migrosa 8 dakika, Esenkente 4 dakika,  Bahçeşehire 6 dakika uzaklıkta bulunan Garden City, Kızılay Hastanesine 2 dakika, Esenyurt Devlet Hastanesine 3 dakika mesafede yer alıyor. Site Atatürk Havalimanına ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

0212 620 87 00
www.ozyurtlar.com


Geri Dön