28 / 03 / 2024

Garden Cityy 2 sosyal tesisi açıldı!

Garden Cityy 2 sosyal tesisi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından Özyurtlar Garden City 2 konutlarının yapımı tamamlanan sosyal tesis site sakinlerinin hizmetine sunuldu. Başkan Kadıoğlu Sitede eksik kalan düzenlemeler ile ilgili site yönetimine hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini söy



Esenyurt Belediyesi tarafından Özyurtlar Garden City 2 konutlarının yapımı tamamlanan sosyal tesis site sakinlerinin hizmetine sunuldu. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Meclis üyesi Murat Alatepe, Garden City 2 Site Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıç ve çok sayıda site sakinleri katılım sağladı. 


Açılış ve kurdele kesimi ardından vatandaşlarla sohbet ederek şikayetlerini dinleyen Başkan Kadıoğlu Sitede eksik kalan düzenlemeler ile ilgili site yönetimine hızlı bir şekilde yapılması gerektiğini söyledi.Özyurtlar Garden City 2 Konutları Site Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıç açılış konuşması yaparak Başkan Kadıoğlu ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 


“Toplumumuzu sağlıklı bina etmeliyiz”

Sohbet havasında geçen toplantıda Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak site sakinlerinin yeni lokallerinin hayırlı olmasını diledi. Kadıoğlu, “ Bölgemizde böyle yapılar ve konutlar yapılırken bizler istiyoruzki firmalar bu alanlarda mahalle konakları, site konaklarıda yapsın. Bu lokaller daha çok hanımların kullanabileceği, oturabileceği, bir birlerini tanıyacakları, komşuluklarını geliştirecekleri ortamlar için kulanılmalıdır. Toplumumuz ve geleceğimizi bunun üzerine bina edersek, sağlıklı bir toplum, birbirin seven ve sayan huzur içinde yaşayan bir toplum oluruz. Bu sebeple böyle mekanları bir site , bir mahalle konağı olarak hanımların rahat vakit geçirebileceği yerler olarak dizayn etmeliyiz. Esenyurt yeni bir ilçe ve mutlak suretle şehir hayatında eksiklerimiz var. Fakat çok hızlı gelişen bir ilçe olduğumuz için bu eksikleri çok kısa zamanda kapatmak için çalışıyoruz. Çevremizde bulunan kırk senelik ilçeler var. Biz 5 senelik bir ilçeyiz ve hastanemizi yaptık. Sağlık ocaklarımızı her mahallede yaptık. Kültür merkezlerimizi ve spor merkezlerimizi çoğalttık. Bunları çocuklarımız, gençlerimiz okuldan sonra boş gezmesinler, eğitimlerini ve fiziksel gelişimlerini tamalasınlar diye yapıyoruz. Esenyurt birçok ilçeden daha hızlı nüfus artıyor ve daha hızlı büyüyor. Bu büyümeye bakarak bizde hizmetlerimizi aynı hızla yerine getiriyoruz ve durmadan devam ediyoruz” dedi.Başkan Kadıoğlu konuşması ardından site sakinlerinin şikayet, talep ve sorularını yanıtladı.  


Çocukların Başkana yoğun sevgisi…

Çocuklara ayrı bir önem gösteren Başkan Kadıoğlu, çocukların taleplerine dinledikten sonra istekleri konusunda yapılması ile alakalı gerekli talimatları verdi.


Geri Dön