27 / 04 / 2024

Garden Liva projesinde çalışmalar başladı!

Garden Liva projesinde çalışmalar başladı!

Gayrimenkul sektörünün gözde şirketlerinden biri olan Öz-Kon İnşaat, sadece Ayrancılar'ın değil Torbalı'nın en önemli projelerinden birini hayata geçirecek.



Gayrimenkul sektörünün gözde şirketlerinden biri olan Öz-Kon İnşaat, sadece Ayrancılar'ın değil Torbalı'nın en önemli projelerinden birini hayata geçirecek. Ayrancılar Yeni Pancar yolu üzerinde 32 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan Garden Liva'da çalışmalar başladı. 


Bölgenin en önemli yaşam alanı olacak olan, sosyal alanları ve mimarisiyle, diğer projelerden farkını hemen ortaya koyan Garden Liva, 20 farklı tip daireye sahip. Toplamda 204 dairenin inşa edileceği proje büyük ilgi görüyor. Torbalı'nın yanı sıra İzmir'den de yoğun talep alan proje. Ayrancılar'ın çehresini değiştireceği gibi marka değerini de arttıracak. 


MARKALI KONUTLAR 

Son yıllarda Öz-Kon İnşaat markası ve projeleriyle ön plana çıkan Ayrancılar büyük bir değişim gösteriyor. Markalı konut projelerinin üstü haline gelen bölgede birbiri ardına yatırımlar yapılıyor. Gelişen altyapısı, merkezi konumu, hava alanına ve toplu ulaşıma yakınlığı Ayrancılar'ın önemini daha da artırıyor. Bu nedenle Ayrancılar'da hayata geçen konutlar büyük ilgi görürken alıcısına da her dönem kazandırıyor. Uzun yıllardır gerçekleştirdiği projelerle sektörün önemli oyuncularından biri haline gelen Öz-Kon İnşaat, prestij değeri oldukça yüksek bir yatırım gerçekleştirecek. 


LANSMANA ÖZEL FİYATLAR 

Öz-Kon İnşaatın Ayrancılar'ın yeni yaşam merkezi Yeni Pancar yolunda hayata geçirdiği yüksek kalite anlayışı ve eşsiz doğa manzaralı ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunan Garden Liva projesi. 2+1.3+1,4+1. dubleks ve villalardan oluşuyor. Ayrancılar'da yeni yerleşim ve yatırım merkezi haline dönüşen Yeni Pancar yolu üzerinde toplamda 32 bin metrekare alana sahip Garden Liva 924 bin metrekare konut alanı ve 8 bin metrekare de sosyal tesis alanı ile dikkat çekiyor. 20 tip daire seçeneğinin yer aldığı Garden Liva toplamda 204 konuttan meydana geliyor. Konut ve AVM alanlarının bulunduğu yaşam alanı Garden Liva'da lansmana özel fiyatlar mevcut. 


YEŞİLE DAİR HER ŞEY... 

Garden Liva. her biri farklı şekilde kendini ifade eden ışık. peyzaj ve sanatın bileşimini ortaya koyuyor. Pozitif bir yeşil dönüşümün parçası olarak geleceğe bırakılabilecek, sürdürülebilir en iyi miras olan Garden Liva, sosyal donatıları ve yeşil alanıyla ev sahiplerini yeşil hayatın bir parçası haline getiriyor. Şehrin içinde ama şehir gürültüsünden ve karmaşasından uzak olan Garden Liva, sahiplerine muhteşem bir yaşam alanı sunuyor. Büyük yeşil alanlara sahip ve sosyal tesisleri ile hayattan gerçekten keyif alacağınız farklı bir proje olarak dikkat çeken Garden Liva.  İzmir'in en çok dikkat çeken projelerinden biri olarak gösteriliyor. 


SOSYAL DONATILARIYLA FARK OLUŞTURUYOR 

Bugüne kadar yapılan tüm sitelerden hem mimarisi hem de sosyal alanlarıyla bir adım öne çıkan Garden Liva, sosyal donatılarıyla fark oluşturuyor.  Site içerisinde bay-bayan kapalı yüzme havuzları, sauna, hamam, spor salonları, 1 adet açık yüzme havuzu, tenis kortu ve 7/24 güvenlik bulunuyor.75 metrekareden başlayan daire büyüklükleri 210 metrekareye kadar yükseliyor. Farklı mimarisi ve sosyal donatılara sahip Garden Liva, yatırımcılarına sağladığı büyük kar ile de dikkat çekiyor.  Garden Liva yükseliyor Öz-Kon İnşaat tarafından Ayrancılar'da inşa edilen ve bölgenin en büyük projesi olan Garden Liva yükseliyor. Mimarisiyle dikkat çeken proje, sosyal donatılarıyla da fark oluşturuyor 


Büyük Torbalı Gazetesi 




Geri Dön