19 / 04 / 2024

Gardenya ile doğanın içerisinde güvendesiniz!

 Gardenya ile doğanın içerisinde güvendesiniz!

Gül Proje ve Mutlu İnşaat ortaklığında devam eden Güneşlipark Gardenya'da, 24 bin metrekare arsanın 20 bin netrekaresi yeşil alana ayrılmış. 288 lüks daire ve 7 mağazadan oluşan proje 5 bin metrekare kapalı otopark sunuyor





Gül Proje ve Mutlu inşaat ortakalığıyla Güneşli’de hayata geçirilen Güneşlipark Gardenya konum olarak, E5 ve TEM'e aynı mesafede. Kent silüetinde eğimin yükseldiği noktada bulunması ve havaalanına olan yakınlığı ile ticari hayatın zengin olduğu Güneşli'de, işadamları ve havalimanı çalışanlarından kaliteli ve yüksek standartta konut talebi oluşuyor. Projenin yüzde 70'lik bölümü 3+1 daireler üzerine kurgulamış.



Doğa ve güneş zengini konutlar


1+1'den 4+1'e kadar çeşitlilik sunan konutların hemen hepsi doğa ve güneş zengini. Bina oturum alanlarını minimum tutarak 24 bin metrekarede zeminde sadece 4 bin metrekare yer kaplayan 8 blok mimari grubun başarısı. 8 blokun kat yükseklikleri güney cepheye doğru düşmekte. Böylece tüm blokların salon cephelerinden hem güney ışığı hem peyzaj zenginliği evlere taşınmakta. 


Mimari grup dört cephesi de yollarla çevrili araziye güney köşiMİi'iı girmeyi tercih etmiş. Girişte sizi orta avluya alacak yaya yolu, 3 ve 6 katlı blokların arasından yeşile ve göle davet etmekte. Projenin girişini tanımlayan bu bloklar az katlı ve sadece 20 adet 1 + 1 ve 2+1 daireyi içermekte. 10 ila 18 kat arasında değişen dört blokta ise 3+1 daireler yer almakta. 4+1 daireler sadece 9 katlı iki blokta çözülmüş.

Kısaca yaşam alışkanlıkları farklı olan gruplar ayrıştırılmış. 1+1 dışında tüm dairelerin teras balkonları konutların dış mekân ile ilişkisini kuvvetlendiriyor.


Kütlede de özgün bir mimari dil oluşturan, güney cepheli ve gölgelikli balkonlar nefes alma noktaları olarak önemli ve projeyi zengin kılan metrekarelerde. Blokların hepsinde iki merpen kovası, biri yangın asansörü olmak üzere 3 asansör bulunuyor. Yangın güvenlik holleri ve merpenleri güvenlik standartlarına uygun.


Habertürk


 


Geri Dön