19 / 04 / 2024

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Firma: ACK Group

Proje: Gate of Anatolia

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daireler için faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Yüzde 1 KDV'li satışların yapıldığı projede metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.



Gate of Anatolia projesi, Sancaktepe'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor.  Gate of Anatolia  Sancaktepe'de 377 konut yer alıyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe projesi,  ACK Group  tarafından yükseliyor. Gate of Anatolia Sancaktepe'de 4 blok, bir rezidans ve bir alışveriş merkezi yer alıyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe projesi kapsamında yer alan dairelerin alanları 65 metrekareden başlıyor ve 164 metrekareye kadar yükseliyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Gate of Anatolia Sancaktepe satış fiyatları metrekare birim olarak 2.600 TL'den başlıyor. Gate of Anatolia Sancaktepe ödeme koşulları kapsamında 0 faiz ve yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe teslim tarihi 2015 senesi olarak belirlendi. Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde basketbol ve voleybol sahaları,bay ve bayanlara ayrı kapalı yüzme havuzları, kafeler, fitness salonları ve sauna bulunuyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe iletişim

Telefon: 0216 642 3 225 

Web Adresi: www.gateofanatolia.com


projeye sor



Geri Dön