19 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü 10 Mayıs'ta toplanacak!

Gayrimenkul sektörü 10 Mayıs'ta toplanacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı. Zirve 0 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da düzenlenecek.



Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye gayrimenkul sektörünün nabzını tutan ve önemli bir buluşma noktası haline gelen zirve bu yıl “İşimiz MeTRekare” teması ile 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da düzenlenecek.



Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen Gayrimenkul Zirvesi bu yıl “İşimiz MeTRekare” teması ile sektör liderlerini 15. kez aynı çatı altında toplamaya hazırlanıyor. Gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen zirve, zengin içeriği ve alanında uzman isimlerin katılımlarıyla yine yılın en değerli etkinliği olacak.


15 yıldır Türkiye gayrimenkul sektörünün nabzını tutan ve uluslararası bir markaya dönüşen Gayrimenkul Zirvesi’nde bu yıl da katılımcılara bilgi yüklü, geniş perspektifli ve keyifli bir program sunuluyor. Sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları, çarpıcı konuklarıyla “Yabancı Yatırımcılar Gözüyle Türkiye’de Gayrimenkul Sektörü” , “Gayrimenkulde Yeni Finansman Modeli: Gayrimenkul Yatırım Fonu “, “Metrekare ve Yeni Jenerasyon İlişkisi”, “Rakamlar Bize Ne Söylüyor? “, “Metrekarenin Evrimi ve Yönetimi” gibi sektöre ilişkin birçok konu başlığını zirveye taşıyacak.


Her yıl olduğu gibi bu yıl da gayrimenkul sektörüne ilişkin birçok konuyu zirveye taşıyan GYODER, alanında uzman yerli ve yabancı önemli isimleri 15. Gayrimenkul Zirvesi’nde ağırlayacak. Açılış konuşmalarına Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın davet edildiği Zirve’nin, öğleden sonraki açılışını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş gerçekleştirecek. Türkiye’nin en önemli gayrimenkul şirketleri, sektör temsilcileri, kamu yetkilileri ve uzmanların bir araya geleceği Zirve’de ünlü gazeteci Emin Çapa’da değerli görüşlerini ve yorumlarını paylaşacak. Zirve’nin en ilginç ve dikkat çekici ismi ise “ Farkında mısınız? ” başlıklı konuşmasıyla Yazar Metin Hara olacak.




Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı ve Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut satışının artması için konut kredisi faizlerinin yüzde 1 'in altına inmesinin yanı sıra kurların da istikrar kazanması gerektiğini söyledi. Bloomberg HT'nin yayınına katılan Torun, yabancı yatırımcının talebinin azalmamasının önemli olduğuna dikkat çekti. Bunun için hem üretimde hem de finansman modellerinde çeşitliliğin şart olduğunu belirten Torun GY0DER tarafından 10 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek 15. Gayrimenkul Zirvesi'nde de bu konuyu ele alacaklarını ifade etti. Torun "Sektörün en önemli sorunu çeşitliliğin olmaması. Sektör konuttan ibaret değil. Marka ülke ve marka ürünler ortaya çıkması gerekiyor. Finansmanda da gayrimenkul yatırım ortaklığı, fonlar gündeme gelmeli. Ancak bu şekilde yabancı yatırımcıyı çekebiliriz" dedi. Yılın ilk 4 ayını da değerlendiren Torun, sektörde kâr marjının yüzde 12 ila 18 arasında devam ettiğini belirtti. Torun bunun sektör için yüksek bir oran olmadığını ifade etti. 



Yurt Gazetesi




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından bu yıl 15'incisi yapılacak Gayrimenkul Zirvesi için geri saymı başladı. Zirve bu yıl "İşimiz Metrekare" teması ile 10 Mayıs'ta düzenlenecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gayrimenkul sektörüne ilişkin birçok konuyu zirveye taşıyan GYODER, alanında uzman yerli ve yabancı isimleri 15. Gayrimenkul Zirvesi'nde ağırlayacak. 



BAKAN DAVET EDİLDİ 


Açılış konuşmalarına Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarılım davet edildiği Zirve'nin, öğleden sonraki açılışını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş gerçekleştirecek. 




Posta



Bu haber Vatan Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


GAYRİMENKUL ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan Gayrimenkul Zirvesi, 10 Mayıs'ta Raffles Hotel istanbul 'da gerçekleştirilecek. "İşimiz MeTRekare" teması ile sektör liderlerini 15'inci kez aynı çatı altında toplayacak olan Gayrimenkul Zirvesi, zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları ve önemli konuklarıyla dikkat çekiyor. Açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarfnın katılımının beklendiği zirvede öğleden sonraki oturumlar istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş 'ın konuşmasıyla başlayacak.



Vatan 



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


TÜRKİYE'NİN Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan Gayrimenkul Zirvesi, 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul'da gerçekleştirilecek. Açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın katılımının beklendiği zirvede öğleden sonraki oturumlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş'ın konuşmasıyla başlayacak. Zirve'nin en ilginç ve dikkat çekici isimlerinden biri ise "Farkında mısınız?" başlıklı sunumu ile yazar Metin Hara olacak. 


Taraf


Geri Dön