28 / 03 / 2024

Gayrimenkul sektörü 2016'da uçuşa geçecek!

Gayrimenkul sektörü 2016'da uçuşa geçecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Gayrimenkul sektörü 2016'da daha da büyüyecek. Biz 1.5 yıl içinde yeni projeyle tüketicinin karşısına çıkacağız" dedi.



Başakşehir'de hala yüksek talep olduğunu dile getiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Bugüne kadar yaklaşık 4 bin konut yaptık. Gayrimenkul sektörü 2016'da daha da büyüyecek. Biz de 1.5 yıl içinde yeni projeyle tüketicinin karşısına çıkacağız" dedi. 


2000 yılından bugüne kadar Başakşehir bölgesinde markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. 2015'in ilk yarısında yapılan konut pazarı araştırmasında; İstanbul'da markalı yeni konut adresinin Başakşehir olduğunun ortaya konulması gözleri bölgeye çevirdi. 


Bölgeyi yaklaşık 20 yıl önce keşfeden Fuzul Yapı, bu süreçte hayata geçirdiği projeleriyle Başakşehir'in çehresinin değişmesinde önemli rol oynadı. Fuzul Yapı'nın yeni projesi Vadiyaka, şirketin referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Park Avm 'ye komşu konumda, 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka projesi 361 konut, 56 ticari üniteden oluşuyor. Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika mesafede bulunuyor.


BÖLGEYİ COK İYİ TANIYORUZ


Bugüne kadar 4 bin konut ürettiklerini belirten Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Başakşehir'de hala yüksek talep var. Fuzul'u bölgede yatırım yapanlar ve burada yaşayanlar çok iyi bilir. 


Başakşehir'de pek çok başarılı projeye imza attık, Başakşehir'e 'modern site-konut' anlayışım ilk getiren inşaat şirketiyiz. Vadiyaka, tüm bu nedenlerden dolayı bizim Başakşehir'deki uzmanlığımızı konuşturduğumuz özel bir proje oldu. Projede konutlar ve ticari alanlar yer alıyor. Bugün itibariyle konutlarımızın kısa sürede satılacağını öngörüyoruz. Vadiyaka'nın 300 milyon TL yatırım değeriyle Başakşehir'in yükselen yeni markası olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu. 



Projenin yüzde 43'ü satıldı


Projenin ön talep toplama sürecinde iki binin üzerinde başvuru alındı ve yüzde 43'ünün satıldığını kaydeden Fuzul Grup YKB Yardımcısı Eyüp Akbal, "Dairelerin metrekare fiyatları ise 4 bin 750 TL'den başlıyor. Haziran 2017 yılında bitirilmesi hedeflenen projenin yüzde 70 prim yapması bekliyoruz. 2016 yılında gayrimenkul sektörü uçuşa geçecek" açıklamasında bulundu. 



Yeni Şafak



Geri Dön