19 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü önemini korumaya devam edecek!

Gayrimenkul sektörü önemini korumaya devam edecek!

1 Kasım milletvekili seçimlerinde, halkımız istikrara ve büyümeye ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Milli iradenin tercihi sonucu AK Parti güçlü bir oy oranıyla tek başına iktidar olmuştur.



1 Kasım milletvekili seçimlerinde, halkımız istikrara ve büyümeye ne kadar önem verdiğini bir kez daha ortaya koymuştur. Milli iradenin tercihi sonucu AK Parti güçlü bir oy oranıyla tek başına iktidar olmuştur. 26. Dönem Parlamentosu’nun ve yeni hükümetin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.


Türkiye, yaklaşık iki yıldır devam eden seçim süreçlerini de tamamlayarak, hem politik hem de ekonomik anlamda istikrarlı bir döneme girmiştir. Gayrimenkul sektörü, ülkenin istikrarı ile doğru orantılı bir şekilde hareket eden bir yapıya sahip. Ülke ekonomisi için büyük önem arz eden sektörümüz, 13 yıldır süre gelen istikrarın devam etmesi ile birlikte ivme kazanacaktır. Siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasıyla yabancı yatırımcı da tekrar ülkemize yönelecektir. Gayrimenkul sektörü, bundan sonra da önemini korumaya ve Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmaya devam edecektir. 


EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı

 H. İnanç Kabadayı



Geri Dön