29 / 03 / 2024

Gayrimenkul sektöründe büyük yarış var!

Gayrimenkul sektöründe büyük yarış var!

"Özellikle son yıllarda gayrimenkul sektörü baş döndürücü bir hızla büyüyor, Bu süreçte de farklı olan, tüketicinin beğenisini kazanan başarıyı kazanıyor, projesini kolay satıyor'' diyen Enes Su, sektöre ciddi anlamda taze kan pompalayan genç patronlardan biri olmayı çoktan başarmış.



28 yaşında yaptığı milyon dolarlık yatırımlarla hem ünlülerin hem de dünya yıldızı futbolcuların vazgeçilmez yatırım danışmanı olarak tanınan ve sektöre taze kan taşıyan isim olarak bilinen gayrimenkul ve yatırım danışmanı Enes Su, konut sektörünün lider isimlerinden biri.


''Baş döndürücü bir şekilde büyüyen konut sektöründe, yatırım danışmanlığı şirketlerine çok büyük görevler düşüyor'' diyen Semerkant GYO A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan genç iş adamı, ''Türk yatırımcıya hizmet verdiğimiz kadar yabancı yatırımcılara da hizmet veriyoruz çünkü yabancı yatırımcılardan Türk konutuna çok büyük ilgi var'' diyor.


Yabancı Yatırımcıların Tercihi Beylikdüzü ve Büyükçekmece

Yatırım danışmanı Enes Su, yabancı yatırımcıların favori bölgesinin genelde Beylikdüzü ve Büyükçekmece taraflarının olduğunu vurguluyor. Kaliteli ve konsept yaşam alanlarını tercih eden yabancı yatırımcılar için ilk öncelik güven, daha sonra da rahatlık ve konfor diyen Su, yerli yatırımcı kadar yabancı yatırımcıya da hizmet verdiklerini vurguluyor.


Geri Dön