28 / 03 / 2024

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni tercihi Gelibolu!

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni tercihi Gelibolu!

İstanbullu işadamlarının Gelibolu'da rastgele toprak alımına hücum etmeleri de dikkatlerden kaçmıyor. Son 3 aydır tapu dairesi adeta İstanbullu alıcıların hücumuna uğradı.



Son 3 ay içinde İstanbullu büyük inşaat firmaları tarafından Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası'na yapılan müracaatlarla 15 yeni inşaat şirketi kuruldu. Yeni boğaz köprüsü yolunun ve Kavak- Adilhan arası ile Kavaklıtepe- Sütlüce Köyleri aralarında kurulacağı bildirilen yeni yerleşim alanları nedeniyle Gelibolu çevresinde yeni modern kentler oluştulacak.İstanbullu işadamlarının Gelibolu'da belirtilen bölgelerde rastgele toprak alımına hücum etmeleri de dikkatlerden kaçmıyor. Son 3 aydır tapu dairesi adeta İstanbullu alıcıların hücumuna uğradı. Gelibolu'nun İstanbul'a olan yakınlığı yeni yapılacak olan Tekirdağ Evreşe bağlantı yolu ve boğaz köprüsü projelerinin 2023 yılına kadar tamamlanacağı düşünceleri, İstanbullu firmaları da ilçemize gelmelerine ve burada yeni şirketler kurmalarına neden oluyor. 


2016 yılından itibaren de yeni daha çok firmanın Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odasına müracaat etmesi ve işaret edilen bölgeler üzerinde inşaat sektörüyle ilgili çalışmalarda bulundukları ve hazırlıklar içinde oldukları öğrenildi.


Büyük Zafer Gazetesi/ Recep YÜZÜAK


Geri Dön