19 / 04 / 2024

Gaysan Mobilya, inşaat firmalarının stüdyo daireleriyle büyüyor!

Gaysan Mobilya, inşaat firmalarının stüdyo daireleriyle büyüyor!

Hayatınıza Yer Açın’ sloganıyla özellikle küçük metrekareli yaşam alanlarının birden fazla amaca yönelik kullanımında farklı alternatifler sunan Gaysan Mobilya, inşaat firmalarının 1+0 daire projelerinde de pratik &



‘Hayatınıza Yer Açın’ sloganıyla özellikle küçük metrekareli yaşam alanlarının birden fazla amaca yönelik kullanımında farklı alternatifler sunan Gaysan Mobilya, inşaat firmalarının 1+0 daire projelerinde de pratik çözümleriyle tercih edilir hale geldi. Gaysan Mobilya, İstanbul Beylikdüzü’nde 40 bin konutluk 3 etaptan oluşan bir inşaat projesinin 1+0 özellikteki 500 dairesi için, açılınca yatak, kapanınca çalışma veya yemek masası olan ‘Studio Bed’ ürünün üretimini üstlendi. Ürünlerinden memnun kalan inşaat firmalarından sipariş aldıklarını ifade eden Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Özdemir, şimdi İstanbul Anadolu yakasında ve Antalya’da faaliyet gösteren birkaç inşaat firmasıyla görüşmelerimiz sürüyor” dedi. 

Türkiye’de 1986’dan beri, açılır kapanır ve hareketli modüler mobilya üretimi yapan ilk ve tek firma olan Gaysan, inovatif ve çok fonksiyonlu ürünleriyle dar mekânlara maksimum düzeyde kullanım imkânı sağlıyor. Gaysan, inşaat firmalarının gerçekleştirdiği konut projeleri  yanı sıra ofis, home-ofis, stüdyo daire, otel, hastane, öğrenci yurdu gibi mekânların her bir metrekaresini değerlendirerek geniş alanlar yaratıyor.

Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Özdemir, 1970’li yıllarda otomotiv sektörüne amortisör üretimi yaparken, aynı ürünü mobilyada kullanmaya karar verdiklerini ve mobilya sektörüne böylelikle girdiklerini belirterek, “Gaysan’ı geleneksel mobilya üretimi yapan bir mobilya firmasından çok; tasarım, teknik ve kalite yönünden sürekli yenilenip geliştirilen akıllı ürünleriyle kişilerin hayatlarını kolaylaştıran lider marka olarak konumlandırdık” dedi. Özdemir; ana felsefelerinin giderek daralmakta olan yaşam alanları için en az yeri işgal ederek alan tasarrufu sağlayan ideal tasarımlar yapmak ve müşterilerine maksimum yaşam konforu sunmak olduğunu özellikle vurguluyor.

Kuruluş tarihi 1986 olan Gaysan Mobilya, yurt içinde 13 noktada, yurt dışında Avusturya, Azerbaycan, Bulgaristan ve Belarus’ta bulunan bayileri aracılığıyla hizmet veriyor. Üretim merkezi İstanbul Beylikdüzü’nde ve merkez showroomu İkitelli Masko’da olan Gaysan, kuruluşunun 24. yılında özellikle yurtdışındaki bayii sayısını arttırarak yakın gelecekte Türkiye’de olduğu gibi dünya çapında marka olmayı hedefliyor. Ukrayna’da üretim yaparak, bütün Rusya’ya satış hedefinde olan Gaysan, ihracatla büyümeyi amaçlıyor.

Açılınca Yatak, Kapanınca Gardırop, TV Ünitesi, Masa ya da Kütüphane

Gaysan’ın ürettiği mobilyalar, dar mekanları mümkün olduğunca geniş hale getirerek, açıldığında yatak, kapatıldığında ise gardırop, televizyon ünitesi, masa ya da kütüphane özelliği kazanıyor. İşlevlerine katkısı olmayan öğelere tasarımlarında yer vermeyerek sadeliği ön planda tutan, alan tasarrufu ve yaşam çözümleri sunan, kaliteli ve yenilikçi kimliğiyle, Gaysan ürünleri, 7 den 70 ‘e her yaş grubu tarafından tercih ediliyor. Gaysan ürünlerinin açılıp kapanma özelliğine bağlı olarak tüm detayların düşünüldüğü de görülüyor. Örneğin; yatak üniteleri, özel bir mekanizma sayesinde içinde yorgan ve yastığın sabit kalacağı şekilde katlanarak kapatılabiliyor. Ayrıca yine Gaysan tarafından tüm standart ölçülerde üretilen ve duvar yatak ünitelerine ekstra çalışma konforu sağlayan Gaysan yatakları yaysız olma özelliğine bağlı olarak mobilya ile birlikte katlanabiliyor. Tek ve çift kişilik hareketli ve dönüşebilir modüler duvar yatakları 357 TL ile 2 bin 250 TL fiyat aralığında tüm Gaysan mağazalarında bulmak mümkün.

2 Metrelik Duvar Yeterli

Standart bir genç odasında kullanılan yatak, çalışma masası, kitaplık, gardırop vb. ana ürünlerden her biri gün içinde ihtiyaca göre farklı zaman dilimlerinde kullanılır ve diğer üniteler kullanım dışı kalarak mevcut alanı işgal eder. Gaysan, ürettiği yaratıcı ve akıllı çözümler ile ihtiyaç duyulan tüm bu ürünleri tek bir ünitede kullanıma sunuyor, üstelik sadece 2 metrelik bir duvarda. Ürettiği tüm mobilya ünitelerinde venge, ceviz, meşe, armut, kayın gibi ağaç renklerinin yanı sıra kırmızı, mavi, lila, sarı, yeşil, turuncu vs. renk alternatifleri de kullanılabiliyor. En çok tercih edilen renk ise doğal huş.

Çocuk Odaları Şimdi Daha Düzenli

Muhsin Özdemir; 0-18 yaş arası çocuğun bağımsız odasının olmasının, güven, özerklik, girişkenlik, çalışkanlık ve kimlik açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak; çocukların çalışma odalarında motivasyonlarını arttırmak için öncelikli olarak açık ve dağınık yatağı ortadan kaldırmak gerektiğini belirtti. Açık yatağın ortadan kalkmasıyla birlikte odanın daha ferah, kullanım alanlarının geniş ve çocuğu odasından dışarı iten olgunun ortadan kalktığını belirten Muhsin Özdemir, böylelikle çocuğun odasında daha fazla vakit geçirebileceğini söyledi. GAYSAN’ın özellikle çocuk odaları için de çözümler ürettiğini ifade eden Muhsin Özdemir, “açıldığında yatak, kapatıldığında ise gardırop, televizyon ünitesi, masa ya da kütüphane özelliği taşıyan ürünlerimizle ebeveynlerin yanı sıra öğrencilerin de motivasyonunu artırıyoruz” dedi.
 

Basında yer alan diğer haberler:

Mobilyacılar stüdyo ve 1+1 konutlarla büyüyor
Hayatınıza Yer Açın’ sloganıyla özellikle küçük metrekareli yaşam alanlarının birden fazla amaca yönelik kullanımında farklı alternatifler sunan Gaysan Mobilya, inşaat firmalarının 1+0 daire projelerinde de pratik çözümleriyle tercih edilir hale geldi.
İstanbul Beylikdüzü’nde 40 bin konutluk 3 etaptan oluşan bir inşaat projesinin 1+0 özellikteki 500 dairesi için açılınca yatak, kapanınca çalışma veya yemek masası olan ‘Studio Bed’ ürünün üretimini üstlenen Gaysan Mobilya, bu yolla tüm inşaat firmalarına açıldı.
İnşaat firmalarından sipariş aldıklarını ifade eden Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Özdemir, şimdi İstanbul Anadolu yakasında ve Antalya’da faaliyet gösteren birkaç inşaat firmasıyla görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
Foksiyonel mobilyalar çok sevildi
Türkiye’de 1986’dan beri, açılır kapanır ve hareketli modüler mobilya üretimi yapan ilk ve tek firma olan Gaysan, inovatif ve çok fonksiyonlu ürünleriyle dar mekânlara maksimum düzeyde kullanım imkânı sağlıyor. Gaysan, inşaat firmalarının gerçekleştirdiği konut projeleri yanı sıra ofis, home-ofis, stüdyo daire, otel, hastane, öğrenci yurdu gibi mekânların her bir metrekaresini değerlendirerek geniş alanlar yaratıyor.
Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Özdemir, 1970’li yıllarda otomotiv sektörüne amortisör üretimi yaparken, aynı ürünü mobilyada kullanmaya karar verdiklerini ve mobilya sektörüne böylelikle girdiklerini belirterek, “Gaysan’ı geleneksel mobilya üretimi yapan bir mobilya firmasından çok; tasarım, teknik ve kalite yönünden sürekli yenilenip geliştirilen akıllı ürünleriyle kişilerin hayatlarını kolaylaştıran lider marka olarak konumlandırdık” dedi. Özdemir; ana felsefelerinin giderek daralmakta olan yaşam alanları için en az yeri işgal ederek alan tasarrufu sağlayan ideal tasarımlar yapmak ve müşterilerine maksimum yaşam konforu sunmak olduğunu vurguladı.
Yurt içinde 13 noktada, yurt dışında Avusturya, Azerbaycan, Bulgaristan ve Belarus’ta bulunan bayileri aracılığıyla hizmet veren Gaysan’ın üretim merkezi İstanbul Beylikdüzü’nde ve merkez showroomu İkitelli Masko’da bulunuyor. Gaysan, kuruluşunun 24. yılında özellikle yurtdışındaki bayii sayısını arttırarak yakın gelecekte Türkiye’de olduğu gibi dünya çapında marka olmayı hedefliyor. Ukrayna’da üretim yaparak, bütün Rusya’ya satış hedefinde olan Gaysan, ihracatla büyümeyi amaçlıyor.

Bir noktada birden fazla fonksiyonu var
Gaysan’ın ürettiği mobilyalar, dar mekanları olduğunca geniş hale getirerek, açıldığında yatak, kapatıldığında ise gardırop, televizyon ünitesi, masa ya da kütüphane özelliği kazanıyor. İşlevlerine katkısı olmayan öğelere tasarımlarında yer vermeyerek sadeliği ön planda tutan Gaysan, alan tasarrufu ve yaşam çözümleri sunuyor. Kaliteli ve yenilikçi kimliğiyle, Gaysan ürünleri her yaş grubu tarafından tercih ediliyor. Gaysan ürünlerinin açılıp kapanma özelliğine bağlı olarak detaylar ihmal edilmiyor. Yatak üniteleri, özel bir mekanizma sayesinde içinde yorgan ve yastığın sabit kalacağı şekilde katlanarak kapatılabiliyor. Ayrıca yine Gaysan tarafından tüm standart ölçülerde üretilen ve duvar yatak ünitelerine ekstra çalışma konforu sağlayan Gaysan yatakları yaysız olma özelliğine bağlı olarak mobilya ile birlikte katlanabiliyor.


Geri Dön