29 / 03 / 2024

Gazi Çelik: Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor!

Gazi Çelik: Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor!

Konut almak isteyenlerin yeni gözdesi olan Urankent, hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yakın konumuyla üne çıkıyor. Pazarlama Müdürü Gazı Çelik; "Royal Plus Konutları lüks ve konforu bir arada sunuyor" dedi..



Konut almak isteyenlerin yeni gözdesi olan Urankent, hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yakın konumuyla üne çıkıyor. Pazarlama Müdürü Gazı Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na en yakın konut projesi olan Royal Plus Konutları, eğlence merkezlerine de çok yakın konumda bulunuyor" dedi. 


ANKARA'DA konforlu yaşam denilince akıllara gelen ilk adresler artık değişmeye başladı. Lüks ve markalı projelerde yaşam sürmek isteyenler şehir merkezinden çok uzak konutları tercih etmeyince bu durum yeni lokasyonların ortaya çıkmasını sağladı. 


Şehre yakın konumu, Anadolu Bulvarı sayesinde kolay ulaşım sağlanabilmesi ve merkezden uzaklaşmadan lüks ve konforlu yaşam sunması ile konut almak isteyenlerin yeni gözdesi olan Urankent, hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yakın konumuyla öne çıkıyor.


Bölgede Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutlan'm hayata geçirdikten sonra şimdi de Royal Plus Konutları'nı inşa ettiklerini belirten Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Başkent'in göbeğinde kendi isimleriyle anılan bir bölgeye imza atmaktan dolayı gurur duyduklarım ifade etti. 

Çelik, Urankent'in artık hem bürokrasiye hem de eğlence merkezlerine yalan bir konumda bulunduğuna dikkati çekerek, şunlan söyledi: "Urankent, şehir merkezinden uzaklaşmadan lüks ve konforlu yaşam isteyenlerin adresi oldu. Hayata geçirdiğimiz yeni projelerle de gözde bölgelerden olmaya devam edecek. Yeni Cumhurbaşkanlığı binası 'Ak Saray'a en yakın konut projesi olan Royal Plus Konutlan, bürokrasinin yanında eğlence merkezlerine de çok yalan konumda bulunuyor. Ankara'mn en önemli AVM'lerine 5-6 dakika mesafede yer alan projemiz kısa süre soma hayata geçecek alışveriş merkezlerinden birine de komşu. Bunun yanında tamamlandığında Avrupa'nın en büyük tema parkı olacak. 

Aııkapark'a da yürüme mesafesinde bir proje olan Royal Plus Konutlan, hemen önündeki Mehmet Hacim Kamoy Parkı sayesinde de yeşüden kopmuyor." 


Star Ankara


Geri Dön